Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Re: Niemcy
Nieprzeczytany post autor: MTR07 »
18 stycznia 2016X0R pisze:
toxxx666 pisze:
Cześć znawcy Berlina!
Czy wiecie może czy w Gorlitzer Parku da się kupić LSD? Zawsze bezproblemowo kupuję tam trawę, ale co z innymi substancjami? Czy w ogóle LSD jest dostępne gdziekolwiek "na ulicy"? Revaler?
Niedawno przyjechałam i nie mam jeszcze wyrobionych kontaktów.
Priv chat !

Siemka, jesteś jeszcze w Berlinie ?
  • 7 / 1 / 0
Ktoś siedzi w Dusseldorfie? Mam pytanko 😉
  • 225 / 20 / 0
Okolice, pracowałem tam
Dawaj
  • 7 / 1 / 0
Jak tu sprawą wygląda z koksem? Bez kontaktów się dostanie coś dobrego? Bo jak narazie to same mixy po których łeb napierdala następnego dnia, natomiast z zielsiem dobrym nie ma problemu.
  • 225 / 20 / 0
U mnie wyglada to tak, w dwóch słowach.
Jest chujnia! Biore z ulicy i dostanie nie jest żadnym problemem lecz jakość jest absurdem kiedy płaci się 50€ za gram.

Jak mi zależy to jadę do Holandi gdzie dobrym bardzo dobry koks jest w każdym miejscu.

W Holandii jestem jednak od wielkiego dzwonu ze wzgledu na kilometry i granice.
Tak wiec bez dobrego kontaktu dostaniesz proszę o zawartości 15% kokainy za co osobiście mordowanym tych skur*****ów. Na potwierdzenie dodam ze inni stosunkowo obrotni ludzie w tym temacie tez maja ciagle taki sam problem i gdy jadę do Holandi proszą żeby dla nich tez coś przywiózł
  • 108 / 14 / 0
Jak ktoś coś w rejonie Turyngii to proszę o pw :)
Living like this is a full-time business.
  • 28 / 1 / 0
29 stycznia 2020mlodyraja pisze:
Hej, jak wygląda sprawa z koką w Essen? Trudno dostępny? Cena? Jakość?
Coco z Essen nie jest trudno dostepne, wszystko za 50€ od grama to malo klepiacy syf. Za dobra koke placisz minimum 70€
do 100€, ale taki towar to az sie przyjemnie wciaga. Z zielskiem tez tu nie ma problemu, amfa tez latwo dostepna.
  • 225 / 20 / 0
Nie polecam tego koka za 50€ na ulicy w De, sprzęt najgorszej jakości, coś jak cukier puder z domieszka tynku ze ściany, amfetaminy i dwóch łyżeczek koko na kilogram tego syfu co turasy albo czarni nam sprzedają. Warto dołożyć te 20-30 € za sztukę i mieć dobry materiał na którym się można fajnie poczuć i pobawić. Oczywiście jest tez kwestia kontaktu, można za 50€ dostać zajebisty materiał jeśli twój dil jest normalny a nie skończonym kutasem. Ja przytoczyłem jednak sytuacje z ulicy podczas kupowania od nieznajomego co chce na tobie tylko jak najwiecej zarobic
  • 297 / 31 / 0
Meerane, jest ktoś? Kurwa skręt jak cholera i muszę czymś skleić dupę
Spoiler:
  • 1 / / 0
Ktoś w mappen/haren?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.