Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 34 / 2 / 0
Czesc,
Ktos wie jak wyglada sytuacja z dostepnoscia smakolykow na Malcie?
  • 1 / 1 / 0
Byłem na Malcie kilka razy...bardzo łatwo,zajebista jakość ,koka 80-100 euro(lokalna twierdzila ze ma po 50) taxidriver ogarnie,albo już ma w kielni.mj od czarnych 20 euro za worek ok 1,5g kurewka
koksu nie szukaj u niggerow,mnie chcieli wyjebac,ale pajace za duzo nasypali do worka,podziękowałem bo to był juz kolejny zakup cc,więc wiedzialem ocb..
  • 3 / 1 / 0
Re: Malta
Nieprzeczytany post autor: Gumul »
Hajpowicze, jest może jakiś rezydent na Malcie? Mam parę pytań, może byśmy coś obgadali?
  • 39 / 5 / 0
Siemanko, ktoś wie jak obecnie wygląda sytuacja? Gdzie podbijać najlepiej w valletcie? Jakieś znane pewne spoty?
  • 5 / / 0
Był ktoś od kiedy legal ? Jak to wygląda z klubami mj?
  • 1 / / 0
Ktoś wie jak wygląda obecnie sprawa mj po legalizacji? Powstały już może jakieś Coffee Shopy? Jak nie to gdzie szukać i jak prezentuje się średnia cena?
  • 171 / 21 / 0
Re: Malta
Nieprzeczytany post autor: Kpina »
Podbijam temat, może ktoś był na wakacjach I się wypowie?

Edit:
Doczytałam, że można mieć 7g na własny użytek ale nie wolno palić w miejscach publicznych.
Myślę że nawet ja ogarnę w 5 minut :D
  • 6 / / 0
14 lipca 2022xXHarnas69Xx pisze:
Ktoś wie jak wygląda obecnie sprawa mj po legalizacji? Powstały już może jakieś Coffee Shopy?
Powstały. Tydzień temu byłem w Sliemie i bez poszukiwań przypadkiem się na taki natknąłem. Jakości nie sprawdzałem bo to akurat ostatni dzień był, ale wyglądało wszystko pozytywnie, różne sorty w różnych cenach czyli na pewno można swoją opcję znaleźć. Nawet całkiem niedrogo.

A, nawet w lokalnej tv reklamę widziałem. Jednym słowem dobrze się dzieje :)
  • 5 / 1 / 0
To chyba był nielegalny coffik, bo dopiero od bodajże 17.01.2023 można rejestrowac
  • 11 / 2 / 0
Hej, jestem teraz na Malcie i koks dobry mi sprzedali czarni za 25 euro jął ktoś jest też na Malcie to piszcie
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.