Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 21 / / 0
Może za mało zjadłem w takim razie, raczej miałem niedosyt jeśli chodzi o psychodeliczne wrażenia.
  • 3 / 3 / 0
W moje ręce trafiły ostatnio 3 kapsułki po 20mg 2cb. Kiedyś jadłem już prawdopodobnie tę substancję w żółtych mcdonalds'ach. Postanowiłem przyjąć 1,5 pigułki nosem. Miało być mocno i intensywnie. Po przyjęciu przez godzinę praktycznie nic, coś tam powoli zaczynało się ładować - czułem się trochę jak po MDMA. Bardzo podniosło mi temperaturę ciała. Dorzuciłem jeszcze pół pigułki w nos. W niedługim czasie wizuale mnie po prostu powaliły. Leżałem w łóżku a tapety na ścianie, zegar, karnisze, firanki po prostu tańczyły. Wszystko oddychało w tempie które było jakby naturalnym tempem mojego organizmu. Po 2-3 h postanowiłem że uda mi się wyjść z łóżka i wyszedłem na dwór. To był najpiękniejszy spacer mojego życia. Kolorowe niebo, oddychające drzewa i rośliny, powiększające się i oddychające obiekty i seria przemyśleń na temat życia a w tym wszystkim wewnętrzny spokój mimo uczucia konkretnego ućpania. Przechodząc przez ulicę czy mijając ludzi straszy nieogar, były momenty mocno psychodeliczne jednak bez głębszego popadania w paranoje - wszystko trzymał w spokoju lekko MDMA-owy profil działania. Po waszych komentarzach przygotowałem się na 2-3 h tripu i tutaj zaskoczenie. Po takiej końskiej dawce wizuale zaczęły słabnąć po 7 h. Do końca dnia widziałem lekkie tańczenie wzorów. Przez tydzień delikatnie falował mi jeszcze zegar w którego wpatrywałem się długo na początku tripa. Wizuale po przyjętym kiedyś mcdonaldsie był takie same, tylko tym razem jakby rozwinęły do końca skrzydła. Wydaje mi się że substancja pokazała mi wszystko co może zaofrować. Najlepszy drag ever.
  • 15 / 4 / 0
Potwierdzam, odbiór muzyki po 2cb jest wręcz niesamowity i MDMA nie ma nawet podejścia. Może nie ma takiego uczucia bliskości z każdym dookoła jak po emce i nie jest się tak otwartym to wizuale i te wyostrzone zmysły robią niesamowite wrażenie. Nie wiem jak ludzie mogą brać jakieś gówno dragi typu amfa albo inne gówna jak takie piękne cudo jest na wyciągnięcie ręki.
  • 3455 / 1122 / 0
Big up!!! Muzyka i potężne libido.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 605 / 89 / 0
Potwierdzam, substancja jest cudna. Kiedyś poczęstowano mnie nią w klubie dla gejów :D Strobole stały się wówczas tak bardzo nieznośne, że musiałam wyjść i połazić, słuchawki na uszach, impreza solo udana, jak najbardziej :) Miałam okazję ja próbować tylko raz i żałuję, że akurat w takich okolicznościach, bo wolałabym za dnia. Patrząc na drzewa (był to bezwietrzny dzień) kołysały się niczym prima balerina, miałam wrażenie, że robiły to raz wolniej, a raz szybciej. W samym środku lamp ulicznych malowały się jakieś malutkie postacie, które zdawały się śpiewać to, co aktualnie było w mojej trackliście. Spotkałam znajomych i chyba nawet nie wiedzieli, że coś brałam, choć mogę się mylić. Gadaliśmy 1,5h na ulicy. Cóż mogę powiedzieć, substancja porwała mnie w 100%. Chciałabym kiedyś do niej wrócić.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 3649 / 996 / 2
Jaka jest różnica w postrzeganiu na 2C-B z 2C-P? Ktoś brał oba. Ja te drugie doskonale znam ;P ale zastanawia mnie czy 2C-B jest inne?
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 7 / / 0
W sobote bede wrzucał 25-50 mg 2cb a w pon planuje z dziewczyna to samo czy tolerka skoczy i w pon juz nie bedzie klepalo? Moglby ktos obeznany z ta substancja powiedziec jak to wypada to na tym tle.
  • 414 / 47 / 0
Z tego co pamiętam z tego wątku, co wiara pisała to powinno klepać, może trochę słabiej ale jak najbardziej. To wyróżnia 2C-B. Tak przynajmniej się wypowiadali ludzie sprzed kilku lat.
5-HO-La La LaND
  • 518 / 15 / 0
Za ile obecnie kupie na dn ten specyfik i w jakiej ilosci(mg)?

Nie mam tymczasowo dostepu do komputera a chcialbym to wiedziec :retarded:
  • 2196 / 366 / 0
15/25 zł za pixe 22/25mg
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.