Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 76 / 3 / 0
Zawitało mnie wczoraj 20 mg.
To był pierwszy raz, kiedy użyłam benzo w przypadku psajko do zbicia fazy po kilku godzinach dawania jej ponownych szans.
Bardzo nieprzyjemna faza, zupełnie niepodobna do niczego innego.
Charakter 'kobiety', rozlewający się obraz, bardzo duża czułość na zmianę nastroju (np. podczas oglądania serialu).
Wejście po około godzinie, na zjeździe bardzo duża chęć na dorzucenie czegokolwiek.
U mnie poszło trochę ketonów, ale nie dało praktycznie żadnej reakcji.
  • 3649 / 997 / 2
Re: 2C-B-FLY
Nieprzeczytany post autor: blackgoku »
A były ketony przed tripem?
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 76 / 3 / 0
Przed były 4 dni wcześniej.
  • 68 / 2 / 0
U mnie sort od kosmity dał zero efektów...

Nawet po wrzuceniu 3...

Żadnych leków nie biore
  • 921 / 276 / 0
Ja miałem sorcik aktywny i po wrzuceniu 3 na raz było dosyc dobrze, ale czadu zajebistego nie było, bo ogółem substancja ta jak dla mnie mało oferuje i jest bardzo słaba w porównaniu do innych RCków.
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 68 / 2 / 0
Od pedaltora? Żółte taby?

To o chuj tu chodzi że na mnie żadna ilość nie działa w minimalnym stopniu nawet...

Specjalnie mi do pak wpycha nieaktywne? To chuj mu w dupe w takim razie
  • 921 / 276 / 0
09 października 2017PsychodelicTrip pisze:
Od pedaltora? Żółte taby?

To o chuj tu chodzi że na mnie żadna ilość nie działa w minimalnym stopniu nawet...

Specjalnie mi do pak wpycha nieaktywne? To chuj mu w dupe w takim razie
Tak od Pana Kosmity i wszystko co ogarniałem zawsze było aktywne, takze zastanów sie co piszesz o V
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 68 / 2 / 0
No to mamy odwrotnie bo ja wszystko co ogarnialem ostatnio było NIE aktywne

A leciały paki ode mnie i znajomych po pareset zl

I siedzę w tym od tylu lat że nie pisałbym takich słów bezpodstawnie... nie mam 15lat :)

Jedyne czego mu nie mogę zarzucić to ketony i stimy.. Ale mnie te grupy niestety nie interesują... Kartony i DOC-a ma też okej więc jak się okazuje może być to wina jego dostawcy...

Ostatnie zamówienie na 2cb i etizolam - obie substancje nieaktywne
Ostatnio zmieniony 10 października 2017 przez PsychodelicTrip, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 20 / 2 / 0
No chyba człowieku coś jest z tobą nie tak, może tolerka za wysoka albo ki cholera? Bo obydwie substancje są aktywne i to mocno. Brałem od niego eti i tydzień z życia wyjęty. Mieszane ze stimami, ale nadal. 2C-B-FLY - cena może trochę wygórowana, ale jedna pigułka z moim stażem na dysocjantach, a jest on dość duży i długi, dała efekty żywy wyjęty z tripraportów. Więc towar nie jest żenieniony i to nie tylko ja Ci to mogę potwierdzić a z pewnością większość użytkowników tego forum, więc jak powiedziałem wcześniej, zastanów się czy to nie problem z tobą a nie z towarem. Może na przykład bierzesz jakieś antydepresanty i nie działa na ciebie jak powinno.
Uwaga! Użytkownik iliketrains1337 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 173 / 13 / 0
Re: 2C-B-FLY
Nieprzeczytany post autor: krawat »
To czemu zamawia po pareset złotych jak nieaktywne : v

Może walisz za dużo rzeczy łechtających sero, do tego fenylki wchodzą z dosyć sporym opóźnieniem i wybijają strasznie tolerę. 2 tyg przerwy to wg mnie absolutne minimum.

Ten etizolam może nie należy do najmocniejszych, ale na pewno nie jest nieaktywny
ODPOWIEDZ
Newsy
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.