Nawet jak przyjmowałem 30mg donosowo to i tak czas działania był ~ 5-7h, tyle, że działanie było o wiele bardziej wzmocnione względem dawek 15-20mg.
- jeśli wymieszasz dobrze to co Ci pozostało, to stężenie powinno być równe a co za tym idzie trzy kupki o tej samej wadze powinny zawierać nieznacznie różniące się ilości
a co do pierwszego to musisz sobie sam odpowiedzieć, jak mniemam zjadłeś już 2/3 tego, więc jeśli nie było jakichś dziwnie mocnych/słabych faz poprzednimi razami to raczej nie
Scalono z
| 13 |
W dodatku czułem że pada na mnie deszcz i czułem jego żółty kolor. Jak szedłem z kolegą, to wydawało mi się, że ma ze sobą swojego psa, chociaż go nie miał.
Proszę o scalenie.
Powód: Scalono.
Najfajniej było zarzucać w grupie 4-5 osób(dobrze znanych), smiechu co nie miara.
20mg sniffem polecam ;p
[mention]hess[/mention], offtop - ostrzeżenie słowne!! - neurobiolog
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.