Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
http://www3.speedyshare.com/data/795673 ... /1.wav.mp3
jedynie kilka pętli, chciałem dokurwic jak najmocniejszym basem (bass z jakiegoś utworu beegees), chórek jest z requiem mozarta, klaśnięcie to we will rock you queen... w pewnym momencie pojawia się tez benny banassi "satisfaction" (czy jak on sie zwie) reszta jakis syntezatorek i jeśli mnie pamięć nie myli kawałek gitarki z soundtracku z mortal combat. Nie dokończyłem tego w każdym razie bo mi sie zwyczajnie nie chcialo ;]
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
któreś mi nadepnęło na rozum
zaistem rad
aznakiem tego
zróbię teraz
albo opowiem
coś zaiebiście śmiesznego
więc
wiedz
o, Książę,
że choć do tej pory
te wszystkie śliczne i dziewicze pozory
zmory Sodomy, Jerycha, Jerozolimy, Damaszku,
Betlejem, Nazaretu, Godzilli,
Gamery, Gotham , Gorgony,
Gąbki i Gomory
i wszystkie ich piekielne otwory
groty, jaskinie, wulkany,
tarasy, guzy, parowy
gruzy, wąwozy, alkowy
i inne ich rzeczy, przymioty
do których nie mam głowy
posłuszne Ci były
to wreszcie się znudziły
albowiem atoli wżdy pierdoli
jak potłuczony, kto twierdzi
że jest na ziemi i w przestworzach rzecz li co bardziej śmierdzi
niż Twoje władcze onuce
Wszak co powącham
to sie przewróce
o Panie, jastrzębiu gorejący w kniei
poruszycielu żabiej maszyny
rozdawco chloroformu, warcabów i nadziei
skruszycielu winy
odkupicielu, przyjacielu i rozdawco
diisochloroamfetaminy
funflu przewrotny
kwiecie paprotny
bukiecie sromotny
fachuro świętojańska
makulaturo grubiańska
strumieniu łask paschalnych
pasterzu bezkonceptualny
ogniomistrzu i serc i wymion
o,Książę wszak nie zliczywszy imion
któremi Twę postać po ziemi
rozsławiano, ać pobruczono
nie mogę , O Boze nie mogę. O Boże,
Oj, Panie profesorze
……………………….
On chyba naprawdę nie może.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
fraktal pisze: [ external image ]
Wiem że listek nie wyszedł, ale byłem za bardzo zajebany.
pilleater pisze: Ale to nie ja malowałem ścianę
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.