19 lipca 2019siostrorelanium pisze: Vida. Mialem z nim kilka interakcji na forum. Kojarze ze latal po osrodkach. A teraz nie zyje. Nigdy nie pojde do zadnego osrodka czy psychiatryka to juz ostatni rozdzal zbyt czesto.
Ja go kojarzę właśnie z dyskusji nad ośrodkami.
19 lipca 2019siostrorelanium pisze: Vida. Mialem z nim kilka interakcji na forum. Kojarze ze latal po osrodkach. A teraz nie zyje. Nigdy nie pojde do zadnego osrodka czy psychiatryka to juz ostatni rozdzal zbyt czesto.
19 lipca 2019eth0 pisze: Co się stało? Masz jakieś konkretne info?
Mam swoje podejrzenia, ale nie chcę siać dezinformacji, więc zostawię je dla siebie.
Jak dowiem się czegoś konkretnego i będę mógł napisać, to dodam o tym posta.
Ile miał lat >? Chyba to możesz nam napisać.
Samóbój?
@STR88 Jak mógł być szczęśliwy skoro zmarł teraz w młodym wieku? Skąd możesz to wiedzieć czy był szczęśliwy, musiałbyś być bliskim znajomym w co wątpie. Tak na prawdę, nigdy nie możesz wiedzieć tego co odczuwa druga osoba po drugiej stronie monitora pisząc z Tobą, napisze Ci że jest super a tak na prawdę jest na odwrót.
19 lipca 2019kalafior91 pisze: STR88 jak możesz napisać... skąd wiesz, że akurat dany user nie żyje?
Zanim napisałem informację o tym, to popytałem bliżej, bo pierwszą wieść o jego zgonie usłyszałem od znajomego, po którym spodziewałbym się, że to żart.
19 lipca 2019london5 pisze: Ile miał lat >?
19 lipca 2019serotoninowy pisze: Jak mógł być szczęśliwy skoro zmarł teraz w młodym wieku? Skąd możesz to wiedzieć czy był szczęśliwy, musiałbyś być bliskim znajomym w co wątpie.
Jego bliskim znajomym się nie nazwę, po prostu dobry kumpel. Żadna wyjątkowa relacja.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.