bigboy8830 pisze:Jak czytam o takich dziwkach jak ta to nasuwa mi się tylko jedna myśl. Mianowicie jak dobrze by było być jej dilerem.
Phi te efekty co opisuje to tyle co grypa. He he szprycować ją tylko oksy i metką na zmianę z benzo i gbl, alko. Do tego parę innych produktów z laba ciekawi mnie ile by to stworzonko pożyło. Jakby tak stosować lubrykanty i gdyby brała w pupę 24h 7 dni w tygodniu to mamy prawdziwą kopalnię złota.
Coś czuję ze niedlugo jak ktos na niej nie będzie mógł łapy położyć to jej łeb rozpierdoli
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.