jezus_chytrus pisze: i nie ma liczenia sobie buchów :D
Podstawa- przeciwieństwo wskazówek zegara przy podawaniu, bez zamuły i ślinienia i savior vivre jak ulał.
Raz paliłem z panną co miała syfa na wardze, jakąś oprychę na pierwszy rzut oka. Dziewczyna kumpla więc nie robiłem lipy, ale to było ochydne. Na szczęście nic na mnie nie przeszło. Co byście zrobili w takiej sytuacji- tak szczerze między nami???
DrStrangelowe pisze:Chyba, że jakiś burak spala ci 1/3 lolka opowiadając przy tym historię życia.
DrStrangelowe pisze:Raz paliłem z panną co miała syfa na wardze, jakąś oprychę na pierwszy rzut oka. Dziewczyna kumpla więc nie robiłem lipy, ale to było ochydne. Na szczęście nic na mnie nie przeszło. Co byście zrobili w takiej sytuacji- tak szczerze między nami???
A z najlepszym ziomeczkiem to palimy po ile chcemy, czasem jak się zagadamy to troszkę z wiatrem na pojary ale wiadomka joint nie mikrofon :old:
Z miecha temu paliłem z dupeczką która strasznie śliniła ustnik ale bez rycia bo wyszło że potem i z nią się ostro śliniłem
nie wyobrażam sobie teraz takich jazd, sam już palę bardzo rzadko, ale jak już to nikt nikomu nie liczy buchów, nieistotne też w którą stronę leci lolek, łapię chmurę i podaje dalej, podobnie jak reszta
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.