Obiecałem sobie kiedyś, że nie będę ćpał jeśli nie mam kasy.
Że to nie będzie aż tak ważne.
GG Allin pisze:nigdy nawet złotówki nie pożyczyłem na ćpanie. Także 0 zł. Nie miałem kasy = nie ćpałem. Dla mnie to patologia zapożyczać się na dragi (zawsze miałem takie podejście), na żarcie czy życie ogólnie rozumiem, ale na dragi to zbyt niska poprzeczka. Nie ma co się upokarzać.
Sam pozyczalem nie raz, głównie małe kwoty bo 20- 50 zl, głównie na jeden raz z apteki, np kot.
A, i raz w lombardzie zastawilem rower. To było dla mnie upodlenie
"Rutyna to rzecz zgubna "
lol no 3 mln pln jest kawałek grosza. Z :-p
1bcHVamoT7cBrmVTUZtJyepZp46ZM23uF
Fundusz zostanie w całości przeznaczony na wszelkie substancje psychoaktywne oraz sterylny sprzęt do iniekcji
"Rutyna to rzecz zgubna "
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.