Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 24 / / 0
Ja pożyczam tylko jak wiem, że będę w stanie oddać, nigdy to nie są też wielkie sumy, zazwyczaj po 15-30zł. Oczywiście zdarzało się też więcej, ale niezbyt często.
A jest tak tylko dlatego że jestem bardzo spontaniczną osobą, i jak ktoś wpadnie na jakiś ciekawy pomysł, to nie umie się oprzeć (a jak wiadomo ciekawe pomysły najczęściej ciągną za sobą wydatki) :D
  • 3854 / 315 / 0
Jednorazowo, to będzie jakieś 100 zł.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 3 / 0
aktualnie wisze 500 za kwasy i 300 za jaranie ale najwiecej to 3500 za MDMA i metamfetamine. jak sie bawic to sie bawic heh.
  • 232 / 2 / 0
najwięcej jednorazowo to za paczuszke 60 zł %-D
  • 5 / / 0
Jakieś 260 zł, brałem u przyjaciela "na zeszyt". Ciężkie czasy były jeśli chodzi o hajsy, a coś palić trzeba. Dług spłaciłem, ale znów jestem na minusie względem ziomka na połowę tamtej sumy :-p .
Teoretycznie można wliczyć budowę gboxa (nie na ćpanie, ale przyczyniające się do tego %-D ), wtedy to współlokator założył za mnie 560 na czynsz.
Uwaga! Użytkownik Votan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 538 / 6 / 0
Pożyczone (w sumie to zajebane %-D ) 250 zł. Później oczywiście to oddałem.
Kiedyś w676759838. Nie mogę się zalogować do tego konta
Spoiler:
  • 101 / 1 / 0
30 groszy na lufkę.
Powinnością poety jest posługiwanie słowem.
  • 11 / / 0
150 zł za 5g :D u dila xD
  • 34 / / 0
Pare razy drobne sumy po 20, 30 zł. Tylko na trawe. Nigdy problemów z oddaniem nie było, umawiałem się na konkretny termin i zawsze wszystko grało. Teraz już nie pożyczam, jak nie mam to po prostu nic nie wrzucam :)
  • 1 / / 0
50 dych max u dila
Uwaga! Użytkownik DrugDancer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające