Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam wszystkich, sporo czytałem na temat seksu po różnych substancjach jednak nie miałem okazji sprobowac. Generalnie moje doświadczenie z psychodelikami jest prawie zerowe. Co polecacie na 1 raz? Tak żeby mnie oraz mojej partnerki nie zniechecilo ani nie przestraszylo. Chciałbym wzmocnić doznania i "zachwycić" sie partnerką tak jak przy pierwszym zblizeniu. Dziękuję z góry za odpowiedzi ;)
  • 418 / 1 / 0
mój pierwszy raz z 25B-NBOMe i długi numerek, doskonale. Polecam serdecznie
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 181 / 3 / 0
Małe dawki (mniej niż 10mg) 5-meo-mipt. Poletzam und pozdrawiam :heart:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.