Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1744 / 572 / 0
W szkole zazwyczaj same 1 za zadania domowe i lenistwo, ale jak przychodziło do testów i mi się chciało uczyć to leciały 5. Na koniec roku z przedmiotów co lubiłem to 4-5, tak to trójki, z jakichś tam nielubianych rzeczy albo jak nauczyciel mnie chciał udupić i nie lubił (pozwalałem sobie na dużo) to wyciągałem te dwójki na koniec roku bez problemu, ale nieraz na ostatnią chwilę XD frekwencja rekordowo niska zazwyczaj około 60% pod koniec edukacji bo już miałem pracę albo mi się nie chciało chodzić. Egzaminy w technikum informatycznym zdane na około 90% ale matury nie mam, bo z matur miałem 70+ procent, z ustnego polskiego 96, a na pisemny mi się nie chciało wstać %-D potem wymyśliłem chorobę załatwiłem zwolnienie ale komisja i tak odmówiła, a rok później to już byłem bezdomny albo za granicą to już nie pamiętam XD

W czasach szkolnych tylko alkohol, zdarzyła się kilka razy max okazyjna trawka która się okazała dopalaczami po fakcie i było chujowo co już na forum opisywałem xD a jak potem poleciałem i co sobie z życia zrobiłem to też wiadomo XD także może szkoda może nie, nie wiem, bo jak mi się chciało to dostawałem szóstki, ale z perspektywy czasu mam to w dupie i jakbym teraz chodzić miał do tej szkoły i się uczyć tego co mnie nauczyła to tym bardziej bym nie chodził, bo ja się w ciągu roku sam uczę różnych rzeczy więcej, niż mnie te wszystkie lata w szkole nauczyły, więc ha-tfu

"Zdolny ale leniwy" chyba każdy to słyszał ale w moim przypadku celne, bo ja naprawdę nie mam problemów z nauką i jestem inteligentny oceniając nawet nie samemu tylko po wynikach badań IQ czy opiniach innych ludzi, szefostwa, nauczycieli

Chuj tam, ćpało się i zrobiło sie tyle problemów, że do dzisiaj z nimi walczę i nie mam czasu na takie głupoty jak matura xD
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.