Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
13 lat - tytoń i alkohol
15 lat - mj i MDMA
16 lat - DXM i sztuczne kanabinoidy
17-18 lat - amfa, 3-MMC,
20 lat do dziś - LSD, 2CB, AL-LAD, Benzo, Opioidy
potem przerwa a w wieku 13 alko - pierwszy raz oczywiscie malo zeby zobaczyc jak to jest i po pierwszym urwanym filmie mialem przerwe a potem na chwile poszedlem do siostry mieszkac, kolega kupował mi alko a ja se sam w pokoju u siostry piłem chyba bez przerwy przez 2 tygodnie codziennie po 200 wódki co jak na 13 rok życia to dość dużo, można powiedzieć że pierwszy mini ciąg na alko w wieku 13 lat ale wtedy jeszcze ani kaca ani zespolu obst. nie miałem więc git. Potem to już poleciało samo.. dezodoranty, acodin itp nie żałuję
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.