@mietowy3 też chciałbym wiedzieć. A że chłop miał 35 lat, to stawiałbym na ogólną niewydolność organizmu(padnięcie nerek/wątroby/serca) w następstwie wieloletniego napierdalania dożylnego mikstur niepewnego pochodzenia, działania i skutków ubocznych. Do tego, niewłaściwa dieta/głodzenie się podczas "medytacji".
mietowy3 pisze:właściwie na co padł scr?
Dowiem się być może na pogrzebie...
Sinnn to moje stare konto które usunełam... german znałam... jestem w szoku...
A co do Scr... To wiem że miał bardzo problemy z prawem... to też mógł być powód... Z koleji jego schizy po MXE.... Masakra...
Ogolnie jestem w szoku
skoro uzależnienia to ucieczka od życia, słowa "zdychaj ćpunie" winien narkoman przyjmować z uśmiechem na twarzy
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
@justbe jak coś to do Ciebie.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.