Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 914 / 0
Ciągle przepuszczam :
- na browary
- fajki.
Miesięcznie 250 €.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 627 / 84 / 0
Ponad 40 tysięcy na same beta-ketony, ile ogółem? Nie mam bladego pojęcia.

Powtórzyłbym, ale i zatrzymałbym się 16 października ubiegłego roku.

Koniec końców nie żałuję.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze:
Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
  • 106 / 13 / 2
1. Około 25 kafli
2. Powtórzył bym ale z innym podejściem, bardziej skupił bym sie na tym co mnie otacza a nie tylko na moim cpaniu
3.żałuje 1/3 która zrobiłem, reszta była wspaniała
Pamiętajcie drogie dzieci ze tym wyższy lot tym gorszy upadek :-D
  • 8103 / 914 / 0
Za małolata jak jarałem zioło to poszło na to około 5.000 ZL + fajki 1.000 ZL + inne dragi 1000 ZL.
W wieku lat piętnastu
  • 21 / 1 / 0
ok 100.000,00 zł
Uwaga! Użytkownik Rottweiler jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
ok 30 000 pln i nieczego nie żałuję.
  • 1056 / 153 / 0
Kilkadziesiąt tysięcy złotych. Myślę, że bliżej 50 tysięcy niż 100. Chyba, że jeszcze doliczymy do tego alkohol i tytoń. Oj, to wtedy może nawet grubo ponad 100.
  • 63 / 5 / 0
Okolo 80 000 zl przez 7 lat dzialalnosci w zawodzie. Jakie to smutne ;(
W moim mieście opiatowców jak na lekarstwo :-D
  • 2283 / 286 / 0
ponad 200 000zł
  • 8103 / 914 / 0
Codziennie przepalam :papieros: 3 € od ponad 5 lat.
W wieku lat piętnastu
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.