Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2877 / 266 / 0
w Polsce to się chyba zaczęło od Spice'ów do palenia, gdzie na początku myślano, że to naturalna mieszanka xd 2007/2008 bodajże
  • 483 / 67 / 0
Spice Gold, przed delegalem, z neta
najlepsza euforia w życiu (pierwsze palenie zabiło chęci do zaprzestania śmiania się na cały dziób),
działanie z ponad 5 godzin! beki z zamulonego kuzyna
(pierwsze godziny z kuzynem do "rozpuku", to jest zgięcie w pół i beka - tak przez 30 minut prawie
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 398 / 24 / 0
Spice dzialal 3 dni - godzina fazy, potem 3 dni leb bolal. przez cala ere jak byly otwarte sklepy z dopami to moze ze 2 razy tam zajrzalem. z rc zaczalem miec doczynienia jakos chyba po delegalziacji meferdronu, bralem najlepszej jakosci odczynniki od [n.sklepów].
Ostatnio zmieniony 26 września 2016 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto nieregulaminową treść
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 692 / 70 / 0
Dla mnie przygoda z RC zaczela sie od poczestowania mnie przez kolege "krysztalem". Wyobrazcie sobie co musial poczuc zdepresowany czlowiek po pierwszym zazyciu 3mmc. Myslalem ze znalazlem swietego graala na swoje problemy. Niestety bylem w bledzie :c . O tym zreszta, ze ten krysztal to 3mmc dowiedzialem sie gdy zaczalem dociekac - czyli po tym jak nikt nie potrafil mi powiedziec czym tak naprawde ten krysztal jest. Pozniej gdy trafilem tutaj to juz poszlo z gorki... pamietam ze pierwszyn vendorem od ktorego zamawialem byl [n.sklepu], bralem oczywiscie metafedron.
Ostatnio zmieniony 26 września 2016 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto nieregulaminową treść
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 1344 / 145 / 8
rc to sama chemia. może mieć wpływ nawet na kod genetyczny, nie mówiąc o nasieniu. nasze dzieci to odczują a organizm poinformuje za pare lat. rc to robienie z siebie predatora.
ale dostęp do chemikaliów psychoaktywnych przez internet w rozsądnych cenach to opcja wysokich lotów wiadomo.
stimy to badziewie :kotz:
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 761 / 13 / 0
Pokolenie RC zaczęło się w 2008 roku kiedy w Łodzi otworzono pierwszą stacjonarkę. Wcześniej była jedna strona o znanym adresie. Potem zaczęły się delegalizacje BZP i zaczęły pojawiac nowe substytuty. Prawdziwą erę RC zakończyła delegalizacja 1 lipca 2015.

Obecnie to ZSNS- Związki Syntezowane Na Siłę :)
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 123 / 5 / 0
Dopsowe podejrzane ziółka i mój pierwszy mahomet, nie mam pojęcia kiedy do to było - 2010/11? Fajne czasy.
Uwaga! Użytkownik patchouli nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3434 / 715 / 9
Hehe, nie wiem czy pamiętacie akcje jak Smartszop zrobił promocję, że puste pudełka w jakiejś tam ilości można było wymieniać na kolejne paki maczany czy tam procha. Kurde dobrze, przynajmniej ktoś wysprzątał z tego miasto bo walało się wszędzie od zajebania tych kartoników.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 423 / 12 / 0
Kiedyś były fajne rcki a te obecne to jak ktoś wyżej napisał substancje robione na siłę. Już nigdy nie będzie drugiego legalnego mefedronu, 3mmc, 4hometa czy 4acodmt, 5mapb itd, niestety to już koniec RC...
  • 519 / 47 / 0
Nie na siłę,tylko żeby wyłudzać hajs.Kiedyś lepiej działał np taki mefodron i dłużej.Nie ma co nawet przyrównywać do współczesnych sortów.
ODPOWIEDZ
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.