Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Hej,

Czy ktos z Was ma jakies doswiadczenia z uprawianiem sportu podczas brania benzo? Czy mega slaba wytrzymalosc fizyczna moze byc spowodowana chociazbg jednorazowym zazyciem benzo poprzedniego dnia?

Zmieniłem nazwę tematu na bardziej jednoznaczny~Duce
  • 3481 / 738 / 9
Możliwe. Ogólnie dobrze być wysportowany, toksyny szybciej są wydalane z organizmu. Wysiłek przyspiesza metabolizm.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 48 / 1 / 0
Benzo osłabia mięśnie, przynajmniej ja tak mam.
  • 1009 / 42 / 0
Ja jadę na benzo juz kilka miesięcy. Pół roku wcześniej wróciłem na siłownię po paru latach przerwy. Benzo w żaden sposób nie wpływają w moim przypadku na wyniki siłowe/wytrzymałościowe.
Dodam tylko ze zażywam dawki, które pozwalają mi funkcjonować a nie ujebac się.
I nigdy nie jem benzo bezpośrednio przed siłownią.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 326 / 54 / 0
A jak w przypadku DXM + aktywność fizyczna? Ktoś coś wie?
Every time just like the last
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
  • 366 / 36 / 6
Biorę benzo i nie czuję by treningi były gorzej wykonywane . Obecnie dawka terapeutyczna i tak się składa że popołudniowa dawka przypada na 2-3h przed treningiem . Zależy jak się czujesz po wzięciu benzo ... czy czujesz "zwiot" mięśni i nadmierną sedację ...czy nie .
ODPOWIEDZ
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.