Substancje psychoaktywne, których działanie polega na osłabieniu transmisji bodźców zewnętrznych do mózgu.
Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2652 / 382 / 0
W domyśle była to próba uczuleniowa. Prawda jest taka, że nigdy nie brałam DXM w celach odurzających, więc stosowałam niskie dawki (w przedziale, który podałam) i nigdy skutków ubocznych nie było.

btw. u mnie odczuwanie odurzającego działania dexa zaczyna się od 45-60mg.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3955 / 147 / 0
Wawoj pisze:
Czuje sie jakbym zrzucila z siebie brzemie lat (calych 22och :D), dzieciece spojrzenie na swiat, dzialanie antydepresyjne i chec do dzialania.
o, dokladnie. chyba po to biore wciaz dexa.

nic nie dziala na mnie tak dobrze antydepresyjnie.
niedojebanie genetyczne
  • 50 / / 0
Moja partnerka często bierze DXM, ale nie jest po tym zbyt "aktywna" więc póki co nic z tego nie wyszło
Uwaga! Użytkownik kusak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 167 / 15 / 0
Poczęstowałem(oral) trzy koleżanki o-pce. Przy zabawach z MXE nie zauważyłem żeby na kobiety jakoś inaczej działało ale to co się działo po o-pce :o
Nie ogarniały kompletnie, OEVy, CEVy, wyraźne flashbacki wspomnień z przeszłości . No aż zazdrosny byłem, że na mnie tak nie działa.
  • 17 / / 0
Mnie bawią (i może przerażają) te różne posty na zapytaj o aco. Czytałam to już parę lat temu, a obraz wciąż mi siedzi w głowie jak nastolatki opowiadają o swoich "fazach", na moje oko większość wkręconych i DXM w ustach nie miała.
Duża część odpowiadających ostrzegała przed Acodinem bo "wzięłam 30/40 tabletek i teraz leżę w szpitalu"
Cóż.
Na kobiety ogólnie używki działają silniej, mocniej. Ale prawda jest taka, że wszystkim ryją banie. Niezależnie od płci.
Trzeba wyobrażać sobie Syzyfa szczęśliwym
  • 218 / 4 / 48
Zbyt mocno ogólnie, wszystko może być wynikiem metabolizmu i receptorów. O ile na mnie wszystkie dysocjanty działają genialnie, to deks nie. Nawet jedna tabletka powoduje bóle głowy, mięśni i ogółem jakoś źle na to reaguje. Ma ktoś pojęcie co może być z tym metabolizmem?
Obca grzanka.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.