Substancje psychoaktywne, których działanie polega na osłabieniu transmisji bodźców zewnętrznych do mózgu.
Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3959 / 148 / 0
faktycznie podbija opio. wczoraj jak zszedl peak, wzialem 150mg kodeiny i czulem wyrazne dzialanie a mam juz troche tolerancje na kode. tylko mocniej bylo czuc sedacje a brakowalo euforycznego dzialania.
za to dzisiaj na lekkim afterglow, jedynie po 50mg dif wzietej wczoraj, wzialem 300mg kody i porobila mnie jakbym nie mial tolerancji, duzo mocniej niz ostatnimi czasy.
niedojebanie genetyczne
  • 125 / / 0
panowie sniff dla mnie jest masakryczny. dodam ze w swoim zyciu tak na prawde tylko wciaglem MXE. mam tego sortu 2gramy i nie widze tego zeby to przez nos ladowac. narazie poszly dwa male sniffy i czekam efekt. mozna to wsypac sobie do buzi i trzymac jak MXE? czy jakis inny patent jest?

z gory dzieki za odpowiedz
  • 1151 / 230 / 7
rastafaray pisze:
mozna to wsypac sobie do buzi i trzymac jak mxe? czy jakis inny patent jest?
Przerób na sól i wypij. Tu opisałem jak to zrobić: post1892083.html#p1892083 a na ostatnich stronach tego tematu (Difenidyna) są dywagacje dla nerdów na temat stosunku masowego, to jak byś chciał uzyskać jak najczystszy produkt.
Jak koniecznie chcesz podjęzykowo to przerób na sól i odparuj wodę, wtedy też można sniffować.
Przyjmowanie diph w postaci wolnej zasady skutkuje bardzo wolnym ładowaniem i w związku z tym słabymi efektami.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 125 / / 0
czyli np chce walnac 40mg to wrzucam tyle samo kwasku , dodaje wody i pije tak?
  • 326 / 33 / 0
Tak, możesz nawet mniej kwasku, ale nadmiar kwasku jak masz zamiar to pić nie zaszkodzi ;)
Difka rozpuszcza się w podgrzanej wodzie ale przy ochłodzeniu wytrąca się freebase, dlatego kwasek jak najbardziej wskazany.
  • 125 / / 0
to mam w goracej wodzie mieszac czy bez roznicy?
  • 326 / 33 / 0
W gorącej wodzie + kwasek będzie najszybciej.
  • 125 / / 0
od 12 od 15 przerobilem 60mg tej substancji i stan jest bardzo ciekawy na ciele, fajnie sie sluchalo muzyki (trance), delikatne bardzo odrealnienie, chęć rozmowy. tez tak mieliscie? ale MXE to przy tej dawce nie przypominalo.

na wieczor ile polecacie zeby wziac dawke taka zeby klepneło ale nie za bardzo?
  • 2310 / 14 / 0
Czy mógłby ktos uprzejmie opisac mi sensownośc przyjmowania difenidyny dostępnej obecnie u wilków ? (sorry nzakrecony jestem po DXM , chodzi mi o IM _)Jakies sugestie co do dawek ? 4meo-PCP 50-100mg było ok. A DPD ile w tym przypadku ? z 80? To jest bardzo dobra substancja,mówię Wam. I jestem właśnie nacpany DXM po którym mówię,ze wszystkie dyso sa dobre - stąd ta gadka.

Nie cierpie sniffów

BTW wczorajszy metkat z jednej aki PR porobił bardzo dobrze. I w tyłku nic nic nie szczypie
  • 1151 / 230 / 7
CosmoDo pisze:
To jest bardzo dobra substancja,mówię Wam. I jestem właśnie nacpany dxm po którym mówię,ze wszystkie dyso sa dobre - stąd ta gadka.
Ja jestem trzeźwy a i tak uważam że to bardzo dobra substancja, najlepsza z obecnie dostępnych dysocjantów, choć nie próbowałem MXM.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).