Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
ketamina - czy jest wizyjna, nie wiem ale pewnie fajna w Wielkiej Brytanii mandat za nią dostać można co najwyżej, w każdym klubie do kupienia. Weterynarze w polszy też mają.
A tak to MXE, DXM + miksy jak z tego co chcesz na rynku, reszta dyso to takie zabawki trochę podobne do opio.
Testuj mixy z kanna, czosnkiem może cię coś zadowoli.
Muchomor czerwony. Za dużo testów nie było. Pierdolec-ogłupiacz, a z wizjami kiepsko. Chociaz jakies tam były tylko bez głębszego przesłania itp
Pierwsze miejsce zajmuje w moim rankingu kompletnie bezsprzecznie, kurwa bezapelacyjnie wręcz, jej dysocjacyjność, salvia Divinorum.
Jadłem grzyby ażeby to raz, paliłem dziwne cuda z lufek, kurwa tabletki dziwne oraz miksy różne powyższych + inne i powiem bardzo krótko od razu może komu obrazując: te wszystkie używki są gówno warte i mogą co najwyżej czyścić listki sally
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Jeđli chodzi o OEVy to MXE, jeśli o CEVy to DXM.
Miałem jedną przygodę z 3-MeO-PCP więc ciężko mi określić ale mam wrażenie, że w większych dawkach wskakuje na miejsce 2 zaraz po SD.
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.