Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Jednakże jest to imo dobra forma straszaka, oby nieprzyjemności zniechęcały, zanim dojdzie do swoistej wjeby, gdy się spodoba w/w fakt.
21 lipca 2022zodwyk pisze: @badzingla
W takim razie ogarniam sobie metoklopramid. Ani diphergan, ani aviomarin specjalnie nie pomagał, więc zobaczymy jak będzie.
Martwi mnie jedynie efekt uboczny owego leku - znaczne podwyższenie prolaktyny... lipa, bo mam już podwyższoną od dawna przez branie opio.
Natomiast przy większych dawkach dex potrafi być kapryśny i juz jest totolotek - bez znaczenia czy zarzucam na pusty zoladek czy z antyhistaminą, bełt nadchodzi nieproszony i bez zapowiedzi potrafi wylądować na podłodze. Tak abstrahując - rzyganie po dyso jest równie dziwne i niezapomniane jak szczanie po kwasie.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Zawsze leciał jeden haft i było lepiej
Przeniesiono do odpowiedniego tematu ~ Atro
Poprostu boję się świata na trzeźwo
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.