Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Lemarko pisze: Kurwiku moj drogi ludzie maja sklonnosc do klamania,od zarania czwilizacji,
a szczegolnie siebie
bo zycie nie daje im tego co wlasciwie sobie kiedzs np.po maturze zaplanowali.
To nie tylko cpunska przypadlosc, choc cpun pod tzm wygledem, jak i wieloma bo czesto sie zgadzam z Twoimi przemysleniami przoduje, bo cpajac oklamuje sie czesto np od str. biochemii.nawet nim zacznie cpac jest juz junk+driven.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
jasne?
to bardzo niedobrer,serialka- chciałbym niwiedzieć że są dragi.choć mi OK
Lemarko - jesteś upierdolony i sie gubisz, przemyśl co napisałeś bo myślisz co innego.
timewasters :D
Tytul watku i dzial w jakim sie on znalazl brzmi jakby opiaty byly jedynym izalezniajacym narkotykiem. Takie samo uwarunkowanie jakie zostalo opisane ma nalog alkoholowy czy stymulantowy i na takim samym mechanizmie funkcjonuje - narkotyk bierze sie, aby pobudzic uklad nagrody, czyli zwiekszyc wydzielanie dopaminy - i akurat w tej roli kokaina czy metamfetamina sprawuje sie duzo lepeij niz heroina czy fentanyl.
I jeśli czyta to ktoś kto ma zamiar spróbować kody to zapraszam do poczytania moich postów o tym jak wygląda uzależnienie i jak przechodzę detoks , piszę długo i treściwie więc można się przekonać na oczy (parę zdj. też dorzuciłem do postów) że koda to zdradliwa kur** i albo się popłynie dalej , albo jak ja trzeba pocierpieć i odstawić a później łazić na terapie ... Ale mam nadzieję że uda mi się w miarę szybko wrócić do normalnego życia (szybko=6mies). Tak więc jak możece to nie próbujcie opiatów bo możecie(nie koniecznie ale ja też tak myślałem że będę to kontrolował i na początku tak było) popłynąć i dopłynąć aż do subst. podawanych iv albo do kostnicy jak mój ŚW. Pamięci Kolega Kamil któremu siadły nerki od 10 lat brania fety. A miał tylko 25 lat , serio....
Ja osobiście każdemu teraz odradzam opiaty i sam zostaję tylko przy ziole i to jeszcze nie kupnym bo to syf a poza tym nie będę wydawał już kasy na dragi bo mam tego dość. Wolę mieć pełny portfel niż średnio-pusty.
Pozdrawiam serdecznie, POPIERAM TWÓRCĘ I PRZESŁANIE TEGO TEMATU , JA SIĘ NA OPIATACH JUŻ PRZEJECHAŁEM.
powiedz mi, kto to spłodził, a to pomszczę!!!!
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.