Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Kolega nie załatwił na dziś recept tak więc lecę do apteki po 600mg kodeiny.
Edit: poleciało 450mg. W aptece mieli tylko 3 Antidole.
antler pisze: ....ale wiekszosc tego to wkrecacie sobie.
lepiej z tego forum spierdolic, i poczytac np. www.heroin-detox.com ,
wiecie, jak ktos puka dilaudid, albo 800mg oksykodonu na dzien, albo $300 warte helu na dzien i jeszcze do tego ma drugi nalog; metadon.
Pewnie teraz mnie wyklniecie, ale naprawde.... 'moglo byc o wieleeeeee gorzej'
pozdRO i trzymajta sie (bez tych tabletek )
tylko mam jedno juz w tym temacie do powiedzenia; huja mu tu pomozecie w odstawieniu czegokolwiek.
antler pisze: huja mu tu pomozecie w odstawieniu czegokolwiek.
Chloropromazyna + Diazepam. W razie bezsenności: Tranxene.
clomipramine pisze:Zgadzam się w 100%antler pisze: huja mu tu pomozecie w odstawieniu czegokolwiek.
Chuja prawda mi pomogli tutaj znawcy, no i zrobiłem sobie dtox.
Edit:
Kupiłem sobie Laremid. Najtańszy loperamid, 5.60 PLN za 10 tabl.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).