Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Najgorsze jest to że ja to chyba nie chce tego kończyć. To pojebanie brzmi, ale czytam sporo to forum, ten i inne wątki, posty @tosieniedzieje itp. I kurwa to co napiszę może jest śmieszne ale niestety nie byłem ostro wpierdolony. Chodzi mi o to że inni żarli to w ciągach, na kilogramy tak właśnie kolega wyżej czy taki @Stteetart. Ludzie się zadłużają, chuj wie co, kombinują. A ja w sumie raz na czas sztukę może dwójkę i resztę koniec. Nie wyjebali mnie z pracy, nie narobiłem dlugow, nie dotknalem dna. Uratowało mnie pewnie to że nigdy nie miałem tego na wyciągnięcie ręki. Jak miałem to zdążyło mi się kilka raz temu płynąć przez 1,5 miecha. I w 22 roku też w sumie. No i to jest pojebane że moja głowa mówi że „patrz, wcale nie jest tak źle, raz na czas super przyjemność, inni się wjebali gorzej ty nie jesteś inni”. Tylko że ja wiem że to argument z dupy. Chyba się trzeba wybrać do jakiegoś lekarza czy chuj wie co. @tosieniedzieje wiem że w ośrodku byłeś, a uczęszczasz teraz na terapię? jakieś rozmowy z psychologiem?
ja ostatnimi czasy praktycznie 24/7 chodzę na ciśnieniu, jak robię trening i chwilę po mam luz, a tak to co bym nie robił te myśli wracają jak bumerang.

i to chore że chlałem codziennie, paliłem fajki codziennie i do alko nie mam prawie żadnego ciągu, w sumie to żadnego szczerze. ani przez chwilę już nie mam „kupiłbym sobie czteropak”. ochota na szluga czasem jest. ale znika. a coś co robiłem na rzadko siedzi mi w głowie japierdole.
Ostatnio zmieniony 17 września 2026 przez icodalej, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.