Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
nexidos pisze:4mmc? nie ryjace? ludzie blagam. po 5 dniach bez spania i zezarciu kosmicznej ilosci
A co do tematu:
Na mnie najmniejszy wpływ miał brefedron i po nim 3-mmc, chociaż tutaj wkręty dawały o sobie znać zdecydowanie szybciej.
Największy to pentedron i a-pvp. Od 1 kreski potrafiło się już dziać nie dobrze, a byłem wypoczęty i wyspany zazwyczaj.
W ogóle ketony mają spory wpływ na psychikę, zwłaszcza w ciągach. Sęk w tym, żeby tych ciągów nie robić, tylko jak tu nie robić ciągu jak jeszcze zostało?
Oczywiście nie polecam ciągów. Radą na to jest ogarnianie sobie małej ilości i potem, albo walka z ciśnieniem, albo benzo i spać. I tak jakiś czas da radę się bawić. Jakiś czas.
Najmniej(wg mojej skromnej kariery) ethcat
http://hyperreal.info/talk/cmc-metaklef ... 44-90.html
CherubAnatema pisze:W sumie, żrem 3mmc od godziny 12 do teraz i... fajne jest to, że nie ma zjazdu(sprawdziłem, zrobiłem przerwę chwilową). Magnezu nie wypłukuje jako tako, jutro pewnie będę się czuł świetnie... a miałem dawkować terapeutycznie, kurwa. XD W sumie dawkuję, ale te dawki są troszku częste.
oj mało wiesz jeszcze o 3MMC i jak to potrafi wypłukać człowieka z minerałów zwł jak sobie walniesz bombe powyżej 300mg ( najlepiej kilka razy w nocy ) - polecam suplementacje, zwł magnezu!
a tak BTW ... może jebnę głupotę - bo RC stary jak świat - ale tylko po ETH CATie szczury czuły, że nic więcej się z nimi nie dzieje, prócz ogarnięcia organizmu z fazy nocnej i powolnego powrotu do rytmu dnia - przy ciągach powyżej 1.5 roku! o to raczej konkret sprawdzian jak na RC z różnych źródeł - głównie w postaci igiełek...
- inne RC testowane na szczurach co ok 3 dni ... po 2-3 tygodniach były odczuwalne skutki uboczne w postaci rozdraznienia, bezsenności, ogłupienia, braku koncentracji, zmniejszonej ochoty na sex ... mimo bardzo dobrej suplementacji oraz diety!
Mówicie, że brefedron jest słabym beta-ketonem, a przykładowo ja i mój najlepszy kumpel po skosztowaniu brefedronu, 3-MMC oraz alfy-PVP uważamy brefa za najlepszego z nich.
Nie siada tak na banie, jest mega przyjemna bomba, nie ma wielkiego nieogaru.
A, dodam, że nigdy nie było żadnej dorzutki.
alfa-PVP mi się bardzo średnio podoba. Jedyny użytek z niej robie, kiedy trzeba zrobić 24h jazdy na drodze, jako pobudzacz, w małych ilościach.
A, dodam jeszcze, że nie było po żadnym najmniejszego zjazdu. Na bezsenność po alfie 2mg etizolamu + pare browarków i wsio ;).
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.