Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Bardzo się cieszę, gratulacje nie zawal tego wyniku!
"Rutyna to rzecz zgubna "
100poszlo w 60 dni, waliłem sam, Jezu jak.sie cieszę że to przeszło, już się bałem że w moim organizmie tak się pojebało że zaszły nieodwracalnie zmiany, że.coś z układem pozapiramidowym
15 grudnia 202523methoxy pisze: 28 dzień bez kreski, nareszcie objawy somatyczne ustąpiły wszystko w normie, mogę normalnie funkcjonować. Jak to się mowi jest chujowo ale optymalnie, akatyzje zniknęły. Dzięki ci Panie Boże. Miesiąc katorgi. AMEN
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
na ta chwile moge powuiedziec ze te kurestwo kontroluje moje zeycie , mimo ze jestem po 5 osrdkach odwykowych , na ta chwile nie moge sie powstrzymac zeby wziasc nastepna kreske . ktos moze powiedziec ze jestem ciota , ale ja ,moge powiedziec ze nie chialbyc przezyc tego co ja. tylko osoba wjebana w temat moze to zrozumiec , pamietazjcie 10% ludzi ,wygrywa 90% przegrywa , nie blokujcie mi postu , nie chodzi mu o pesymistyczne myslenie, tylko , mowie jak mam a tp juz twera od 11 lat pzdr tylko sila wyzsza moze nam poxmoc, pozdrawiam was was wszytskich i zycze wam zebyscie dali rade , pamietajcie ze wygrywaj tylko same koty .
16 grudnia 2025harvU pisze: Czy z czasem efekty uboczne tj. powiększenie źrenic czy zaciskanie zębów zanikają? Mniej widać że jest się pod wpływem?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.