Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 75 / 2 / 0
YO. Jak to z wami zwykle bywa? Ładujecie wszystko, czy staracie się odłożyć "rozruchową" na następny dzień. Pomijam kwestie zjazdów itd. od tego są benzo i alko.
W klubie tym jak w escape roomie
Im wiem więcej tym mniej mówię
  • 1357 / 347 / 13
Z amfetaminą może by to miało jakiś cel - z ketonami sie nie da i jest to bez sensu
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1934 / 254 / 0
Im dużej rozłożony ciąg tym gorzej dla organizmu.
  • 433 / 36 / 0
Jak masz tylko rozruchową mieć to lepiej ją skończyć od razu ze wszystkim i nie zostawiać.
Gorsze są dylematy nad ranem, kiedy na dziś zostało za dużo , ale jak się zostawi to na jutro będzie za mało :D
  • 2 / / 0
Ja nie mogę zasnąć jak nie dojem. Kilka razy udało się zostawić trochę na drugi dzień, ale wtedy ciśnienie większe niż jakby nie zostało nic.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.