4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 124 / 10 / 0
Wiem,że pracowałas w szkole. Prześledziłem Twojee posty,wulgarna z Ciebie nauczycielka do tego najarana. Fajna ta nasza oswiata :) Wziąlem sobie Twoje słowa do serca,serio. Dzieki
  • 5250 / 937 / 0
Pani mmigotka uczyła Chemii 😀
Ma nawet doktorat

Mnie to zastanawia, jak można na mefie robić ciągi ?
To się do tego nie nadaje kompletnie .
Mam paru znajomych którzy walą codziennie parę lat i taki człowiek od razu z zewnątrz zwraca uwagę, mimo ze on sam nie widzi swojego dziwnego zachowania.
Ludzie się na niego dziwnie patrzą , to tylko jego paranoje wzmaga , mimo że to już nie są paranoje.
Nie chce Ci radzić, ale beta ketony strasznie niszczą zdrowie psych i fiz
Lepiej jakiś typowy stymulant na nor dope brać jak bez tego nie mozesz np wstac i pojsc do pracy . Najlepiej wychwytu zwrotnego typu metylofenidat , albo nawet niżej Modafinil
Odstawiasz na sucho i tylko wizyty u doktora gdzie gadacie ?

Doktór zaproponował już antydepresanty by Cie wykastrować z emocji i męskiej energii ?

😀
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 124 / 10 / 0
@ledzeppelin2 i to jesf fajna porada,a nie straszenie lekowca przez Panią od chemii - spać nie mogłem po tym,ale wiem ze chciała dobrze.metylofenidat mowisz?zapytam psychiatre. Zacząłem ten ciąg,bo uznałem ten naroktyk jako idealny- euforia,speed,ale idzie spac po tym= zero zjazdu i tak sie wpierdzieliłem. Teraz juz wiem,ze to byla iluzja. Odbiło sie to strasznie na moim,zdrowiu,zwiazku i Dziecku. Strasznie sie zmieniłem,bo zawsze byłem duszą towarzystwa. A teraz to dramat. Dlatego chciałbym to skonczyć i zacząć życ normalnie. Co do doktora to nie proponował antydepresantu ,bo już dawno na nim jestem i chyba przez te zoobojetnienie tak długo myslalem ,ze nie robie nic złego..
  • 5250 / 937 / 0
Z ciekawości przejrzałem Twoje posty .
Piszesz, że paroksetyne 60 mg bierzesz już kupę czasu w październiku 2025
Potem w tym wątku że to jest koktajl psychotropow

Czyli waliłeś mefa będąc jednocześnie na silnym antydepie jakim jest paro ?

Zdajesz sobie sprawę że czułeś okrojone z serotoniny działanie mefy , a nawet takie mixy mogły skończyć się mitycznym zs
Poza tym, łączenie leków z ćpaniem noc dobrego nie przynosi.
Wyłącza cała kuracje a potem nawet po przerwie leki z tej grupy nie chcą działać i zaczyna się bieganie po lekarzach.
Nie chce Cie straszyć ale to był bardzo glupi pomysł brać ssri i walić mefe (sic!)

Nie wiem interakcje modka czy metylofenidatu z takim kociołkiem panoramixa leków.
Jawisz się jako typowy taki lekoman, co musi coś brać bo bez tego czuje się źle i polecanie czegokolwiek z mojej strony to luźna sugestia była.

Nie czytałem reszty postów .

W każdym razie podstawa to znalezienie problemu Tj przyczyny twoich zaburzeń.
Bo duży procent osób ćpa żeby w sobie coś zakryć, poradzić sobie z ptsd, traumami , fobiami, niskim poczuciem własnej wartości etc
Narkotyki to często efekt a nawet mechanizm obronny by sobie poradzić z tym co nas gryzie .
I to jest najtrudniejsze
Najtrudniejsze poradzić sobie z problemem ,
Bo najpierw trzeba przejrzeć swoje zycie cofając się niekiedy do bolesnych wydarzeń. Wydarzeń które nawet zostały wymazane z pamieci
Potem trzeba znaleźć sposób na przepracowanie tego i jeszcze włożyć od siebie dużo pracy

Jak Twoje życie wyglądało gdy brałeś antydepresanty bez mefa ?
Dawały różnice w porównaniu z życiem wcześniej?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 124 / 10 / 0
@ledzeppelin2 Paro biore 3 rok, a mefa 2 i szczerze to nie czuje róznicy. Mimo mefa lęków i paranoi brak, bo biore tez neuroleptyki. ZS tez nie doswiadczyłem. W ogole mef nie działa na mnie speedująco,a uspokajająco.Moze to przez połączenie z lekami. Ale z paro wlasnie schodze,bo mnie wykatroswała i przechodze na Brintellix. Nie jestem lekomanem, przyjmuje tylko to co lekarz przepisał na lęk uogólniony. Boje sie nowych leków i dużysz dawek. Co do szukania przyczyny uzaleznienia to pracuje z psycholog i na pewno bedziemy to rozkminiac
  • 1590 / 413 / 2
To już dużo lepszym w tym przypadku będzie bupropion, w końcu to go podają w niektórych krajach jako substytucja.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 69 / 3 / 0
Jak on bierze mefedron czy obojoętnie jaki stymulant narkotyczny to nie bierze sie żadnych leków bo jaki to ma niby sens a już tym bardziej bupropion który podbija dopamine
  • 1590 / 413 / 2
dlatego dopisałem słowo klucz "substytucja".
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.