Ma nawet doktorat
Mnie to zastanawia, jak można na mefie robić ciągi ?
To się do tego nie nadaje kompletnie .
Mam paru znajomych którzy walą codziennie parę lat i taki człowiek od razu z zewnątrz zwraca uwagę, mimo ze on sam nie widzi swojego dziwnego zachowania.
Ludzie się na niego dziwnie patrzą , to tylko jego paranoje wzmaga , mimo że to już nie są paranoje.
Nie chce Ci radzić, ale beta ketony strasznie niszczą zdrowie psych i fiz
Lepiej jakiś typowy stymulant na nor dope brać jak bez tego nie mozesz np wstac i pojsc do pracy . Najlepiej wychwytu zwrotnego typu metylofenidat , albo nawet niżej Modafinil
Odstawiasz na sucho i tylko wizyty u doktora gdzie gadacie ?
Doktór zaproponował już antydepresanty by Cie wykastrować z emocji i męskiej energii ?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Piszesz, że paroksetyne 60 mg bierzesz już kupę czasu w październiku 2025
Potem w tym wątku że to jest koktajl psychotropow
Czyli waliłeś mefa będąc jednocześnie na silnym antydepie jakim jest paro ?
Zdajesz sobie sprawę że czułeś okrojone z serotoniny działanie mefy , a nawet takie mixy mogły skończyć się mitycznym zs
Poza tym, łączenie leków z ćpaniem noc dobrego nie przynosi.
Wyłącza cała kuracje a potem nawet po przerwie leki z tej grupy nie chcą działać i zaczyna się bieganie po lekarzach.
Nie chce Cie straszyć ale to był bardzo glupi pomysł brać ssri i walić mefe (sic!)
Nie wiem interakcje modka czy metylofenidatu z takim kociołkiem panoramixa leków.
Jawisz się jako typowy taki lekoman, co musi coś brać bo bez tego czuje się źle i polecanie czegokolwiek z mojej strony to luźna sugestia była.
Nie czytałem reszty postów .
W każdym razie podstawa to znalezienie problemu Tj przyczyny twoich zaburzeń.
Bo duży procent osób ćpa żeby w sobie coś zakryć, poradzić sobie z ptsd, traumami , fobiami, niskim poczuciem własnej wartości etc
Narkotyki to często efekt a nawet mechanizm obronny by sobie poradzić z tym co nas gryzie .
I to jest najtrudniejsze
Najtrudniejsze poradzić sobie z problemem ,
Bo najpierw trzeba przejrzeć swoje zycie cofając się niekiedy do bolesnych wydarzeń. Wydarzeń które nawet zostały wymazane z pamieci
Potem trzeba znaleźć sposób na przepracowanie tego i jeszcze włożyć od siebie dużo pracy
Jak Twoje życie wyglądało gdy brałeś antydepresanty bez mefa ?
Dawały różnice w porównaniu z życiem wcześniej?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.