Pytanie kluczowe - żarłem wczoraj od 10tej rano do teraz. W chuj tego gówna zeżarłem w związku z tym ile godzin mnie jeszcze bedzie trzymać stymulacja - zakładając że zwała mam pod kontrolą. Np w przypadku fety stymulacja lekka trzyma mnie jeszcze cały Day After po zrobieniu wora. Jak jest z tym?? znajdzie się jakiś mefedroniarz który mi odpowie? :D
23 maja 2024WujekMorda pisze: purpurowy - tzn??
tzn żyj jak chcesz/rób co chcesz, nie będę Cię umoralniał, ale dobrze wiesz, że cenię sobie każdą znajomość BARDZO.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
23 maja 2024SerioSergio pisze: Raz w życiu,w tym roku jadłem legit mefa. Po pregablinie weszły mi zajebiste oevy. Taki czerwone duszki, przezroczyste w połowie. Smok był i pająki z sufitu. Jak się zbliżyłem to znikały. Od ostatniego pasa trzymało z 3h,ale łączyłem z samą pregabaliną. Jak ty w sumie,szybko powinieneś zasnąć.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.