4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 29 / 2 / 0
Mam sprawę, mianowicie wczoraj zakupiłem 1 g mefedronu i był to mój pierwszy raz z tą używką, mam spore doświadczenie a bardzo się nią zaciekawilem bo słyszałem że trochę jak MDMA. Więc tego samego dnia popołudniu ojebałem malutką kreseczke ale serio mała kryształu bo chciałem zobaczyć jak działa. Puźniej wieczorem ojebałem jescze dużo ale tym razem doustnie bo był to wieczór a wiedziałem że będe po tym przez 30 ciągac nosem . Tego dnia nie spałem i razem zuzyłem 60% całości. Dzisiaj ojebałem tak z 20%. Jutro idę do ziomka na nockę a kasy na więcej nie mam. Czy jest wogule sens opierdalania tej reszty?lepiej nosem bo trzeba mniej ojebać ale podobno gorsze niż doustnie ? Czy będe pobudzony i nie zasnę . Bo dzisiaj jestem własnie pod wpływem i jest nawet spoko ale jutro już tolerka może to zniszczy.
Uwaga! Użytkownik Kebus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Czy ktoś z was wie jaka jest dawka śmiertelna mefedronu?
  • 70 / 11 / 0
@Truskaweczkkaa myślę że wszystko powyżej 0.5g dla osoby bez tolerancji będzie zagrożeniem życia jeśli mówimy o sniffie czy "bombce".
  • 932 / 169 / 0
@Kebus , jak cie mocno trzepało to z mojego doświadczenia wiem że ta dorzutka nie klepnie :) Jedynie się wkurwisz :D rozsyp koledze, niech on się zabawi przynajmniej, a ty piwka pij :) Chyba nie ma nic gorszego jak zajebać z kolegą temat gdzie ty waliłeś dzień wcześniej i wdzisz różnice w działaniu na was obu. Ty będziesz wkurwiony że nie klepie, a ten ci będzie ucho katować :D
@Truskaweczkkaa , temat rzeka. Ktos kto pierwszy raz ma z tym doczynienia może się wykręcić od małej dawki, ktoś kto jest zaprawiony to ojebie i pół bola naraz i nic mu będzie.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 59 / 6 / 0
Można walić mefa doustnie, ale bez bawienia się w kapsułki?
  • 377 / 112 / 0
Możesz zrobić tzw bombkę - wsypać pewną ilość na kawałek chusteczki , zawinąć i połknąć.
"Life pain always sexy"
  • 45 / 5 / 0
..
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2024 przez Amon19, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 45 / 5 / 0
Siema ludziska, przychodzę do was z pytaniem jak zbić fazę po (chyba) mefedronie i nie, nie mam przypału u rodziców tylko czasem jestem za wysoko i nie czuję się z tym dobrze, wręcz przeciwnie, jest mi okropnie nie dobrze, bania sie przegrzewa, drgawki, oczy bolą, mam rozmazany obraz jakby ktoś mi folię na twarz nałożył. Biorę średnio 100-150mg na raz co 40-50min.

Pozdro.
  • 66 / 13 / 0
@Amon19 praktycznie każdą substancję zbijesz albo zolpidemem, zolpiclonem (z-drugs) albo benzodiazepinami. Warto zaczynać od najsłabszego który działa bo można być po mocnych benzodiazepinach "głęboko nieprzytomnym".
  • 3455 / 559 / 2
Mleka liter se wypij. Fazka trochę wyhamuje, zresztą mleko jest dobre na wszystko od trawy po stimy.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.