Przypisy
Zadi pisze:tak sobie zerkam na mefedronowy wątek co jakiś czas i główny temat wokół którego kręcą się rozmowy to ile przyjebać żeby był rozpierdol, albo ile zjeść żeby było miło. Zero teoretycznej wiedzy. Great depression zadał pytanie, czy można łączyć Seligilinę z mefedronem, a Trass spytał czy mef jest IMAO. Nikt nic nie wie. Dobrze, że został zdelegalizowany, i powinien zostać dokładniej zbadany. Rozprzestrzenił się niesamowicie i sieje spustoszenie.Walcie sobie, niech wam na zdrowie wyjdzie <szczerbaty LOL>
Zadi pisze:(...) Zero teoretycznej wiedzy. Great depression zadał pytanie, czy można łączyć Seligilinę z mefedronem, a Trass spytał czy mef jest IMAO. Nikt nic nie wie. Dobrze, że został zdelegalizowany, i powinien zostać dokładniej zbadany. Rozprzestrzenił się niesamowicie i sieje spustoszenie.Walcie sobie, niech wam na zdrowie wyjdzie <szczerbaty LOL>
A co do MAO to na jakiejś Słoweńskiej(!) stronie znalazłem info, że jest PRAWDOPODOBNE negatywne współgranie leków z tej grupy i mefedrou. ( strona tłumaczona duckduckgo translatorem wiec tekst był pokraczny a news był starszy od wina marki wino, wiec raczej źródło kiepskie).
Pozdrawiam
Great depression pisze: Tak więc ludzie nie wiedzą, ale również nie interesuje ich wiedza i mają ją gdzieś, to chyba też określa bardzo ogólne cechy, typy osób łapiących się za mefa, ale tym już inna kwestia....
pilleater pisze:Wydawało mi się, że odpowiedziałem, że mefedron iMAO nie jest. Jeśli mi się wydawało, to teraz piszę ładnie pięknie: iMAO nie jest. Łączenie go z seligiliną mija się nieco z celem: podwyższy co najwyżej ciśnienie tętnicze i elewentualnie wydłuży nieco działanie. Miks ten zdrowy nie jest i nie przyniesie jakiś wymiernych korzyści. Zdaniem pilleatera nie warto łączyć selegiliny z mefedronem.
O selegiline pytałem nie by mixować a wyłącznie by dowiedzieć się czy nie jest to niebezpieczne (jak np. dxm i mao o ile dobrze pamiętam). Byłem zdecydowany czekać z zapodaniem do czasu odpowiedzi na pytanie, ale mef jeszcze się nie pojawił, trzeba będzie go odebrać z Urzędu Poczty najwcześniej jutro a dzień jutrzejszy to 25 sierpnia roku pańskiego 2010 więc jutro moja przesyłka stanie się nielegalna :-D
Pozdrawiam
Łączenie go z seligiliną mija się nieco z celem: podwyższy co najwyżej ciśnienie tętnicze i elewentualnie wydłuży nieco działanie. Miks ten zdrowy nie jest i nie przyniesie jakiś wymiernych korzyści. Zdaniem pilleatera nie warto łączyć selegiliny z mefedronem. Jeśli już, można dorzucić z 15mg selerinu podczas działającego mefedronu żeby nie czuć ciśnienia na kolejną dawkę
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.