4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 146 / / 0
Nie zapominajmy o tym, że mefedron w dalszym ciągu pozostaje legalny u naszych czeskich sąsiadów, tak samo w Chinach...
  • 2814 / 14 / 0
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 146 / / 0
Czyli pozostaje nam szmuglować mefedron zza południowo-zachodniej granicy.
Bądź jak w przypadku szałwii wieszczej - znaleźć zagraniczny sklep oferujący wysyłkę do Polski, aczkolwiek z tym będzie już większy problem bo mefedron jest nielegalny w coraz większej ilości państw.
  • 125 / / 0
tak sobie zerkam na mefedronowy wątek co jakiś czas i główny temat wokół którego kręcą się rozmowy to ile przyjebać żeby był rozpierdol, albo ile zjeść żeby było miło. Zero teoretycznej wiedzy. Great depression zadał pytanie, czy można łączyć Seligilinę z mefedronem, a Trass spytał czy mef jest IMAO. Nikt nic nie wie. Dobrze, że został zdelegalizowany, i powinien zostać dokładniej zbadany. Rozprzestrzenił się niesamowicie i sieje spustoszenie.Walcie sobie, niech wam na zdrowie wyjdzie <szczerbaty LOL>
  • 295 / 3 / 0
Zadi pisze:
tak sobie zerkam na mefedronowy wątek co jakiś czas i główny temat wokół którego kręcą się rozmowy to ile przyjebać żeby był rozpierdol, albo ile zjeść żeby było miło. Zero teoretycznej wiedzy. Great depression zadał pytanie, czy można łączyć Seligilinę z mefedronem, a Trass spytał czy mef jest IMAO. Nikt nic nie wie. Dobrze, że został zdelegalizowany, i powinien zostać dokładniej zbadany. Rozprzestrzenił się niesamowicie i sieje spustoszenie.Walcie sobie, niech wam na zdrowie wyjdzie <szczerbaty LOL>
Święta racja :-) Teraz będą płakać i kminić hahahaha :-)
Uwaga! Użytkownik Nanachivos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 180 / 4 / 0
Zadi pisze:
(...) Zero teoretycznej wiedzy. Great depression zadał pytanie, czy można łączyć Seligilinę z mefedronem, a Trass spytał czy mef jest IMAO. Nikt nic nie wie. Dobrze, że został zdelegalizowany, i powinien zostać dokładniej zbadany. Rozprzestrzenił się niesamowicie i sieje spustoszenie.Walcie sobie, niech wam na zdrowie wyjdzie <szczerbaty LOL>
Właśnie nieco dziwi mnie brak informacji odnośnie niektórych zagadnień, oczywiście że nie wiadomo dużo bo to RC. Nie które aspekty mefa są dobrze obczajone i znane i można korzystać z takich żywych encyklopedii jak Muribing, ale są proste pytania jak o właśnie inhibitory MAO na które jakoś nie słychać odzewu, lecz już nawet nie o to mi chodzi bardziej dziwi mnie to że góglując jak i przeszukując [H]yper natknąłem się tylko na 2 bądź 3 posty (chyba 3) w któryś ludzie pytali o (nie)bezpieczeństwo łączenia inhibitorów i mefa. Tak więc ludzie nie wiedzą, ale również nie interesuje ich wiedza i mają ją gdzieś, to chyba też określa bardzo ogólne cechy, typy osób łapiących się za mefa, ale tym już inna kwestia....

A co do MAO to na jakiejś Słoweńskiej(!) stronie znalazłem info, że jest PRAWDOPODOBNE negatywne współgranie leków z tej grupy i mefedrou. ( strona tłumaczona duckduckgo translatorem wiec tekst był pokraczny a news był starszy od wina marki wino, wiec raczej źródło kiepskie).

Pozdrawiam
  • 5299 / 106 / 0
Wydawało mi się, że odpowiedziałem, że mefedron iMAO nie jest. Jeśli mi się wydawało, to teraz piszę ładnie pięknie: iMAO nie jest. Łączenie go z seligiliną mija się nieco z celem: podwyższy co najwyżej ciśnienie tętnicze i elewentualnie wydłuży nieco działanie. Miks ten zdrowy nie jest i nie przyniesie jakiś wymiernych korzyści. Zdaniem pilleatera nie warto łączyć selegiliny z mefedronem. Jeśli już, można dorzucić z 15mg selerinu podczas działającego mefedronu żeby nie czuć ciśnienia na kolejną dawkę; należy jednak wziąć pod uwagę, że ciśnienie i tak i tak się pojawi :) *Może się pojawić
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 125 / / 0
Great depression pisze:
Tak więc ludzie nie wiedzą, ale również nie interesuje ich wiedza i mają ją gdzieś, to chyba też określa bardzo ogólne cechy, typy osób łapiących się za mefa, ale tym już inna kwestia....
O! o! Dokładnie to miałem na myśli tylko nie umiałem tego ładnie sprecyzować więc nic nie napisałem
  • 180 / 4 / 0
pilleater pisze:
Wydawało mi się, że odpowiedziałem, że mefedron iMAO nie jest. Jeśli mi się wydawało, to teraz piszę ładnie pięknie: iMAO nie jest. Łączenie go z seligiliną mija się nieco z celem: podwyższy co najwyżej ciśnienie tętnicze i elewentualnie wydłuży nieco działanie. Miks ten zdrowy nie jest i nie przyniesie jakiś wymiernych korzyści. Zdaniem pilleatera nie warto łączyć selegiliny z mefedronem.
Dziękuję za rzeczową wypowiedź ^_^
O selegiline pytałem nie by mixować a wyłącznie by dowiedzieć się czy nie jest to niebezpieczne (jak np. dxm i mao o ile dobrze pamiętam). Byłem zdecydowany czekać z zapodaniem do czasu odpowiedzi na pytanie, ale mef jeszcze się nie pojawił, trzeba będzie go odebrać z Urzędu Poczty najwcześniej jutro a dzień jutrzejszy to 25 sierpnia roku pańskiego 2010 więc jutro moja przesyłka stanie się nielegalna :-D

Pozdrawiam
  • 519 / 2 / 0
Łączenie go z seligiliną mija się nieco z celem: podwyższy co najwyżej ciśnienie tętnicze i elewentualnie wydłuży nieco działanie. Miks ten zdrowy nie jest i nie przyniesie jakiś wymiernych korzyści. Zdaniem pilleatera nie warto łączyć selegiliny z mefedronem. Jeśli już, można dorzucić z 15mg selerinu podczas działającego mefedronu żeby nie czuć ciśnienia na kolejną dawkę
Z tego co mi wiadomo selegilina w połączeniu z stymulantami(a przynajmniej amfetaminą) zmniejsza ciśnienie krwi. ŚMKJ w wątku o sele przytaczał kilka badań na temat łączenia selegiliny z stymulantami więc radzę przeczytać ów wątek. Co do 15mg podczas mefedronowej sesji: przy tej dawce selegilina traci selektywność i staje się zwykłym IMAO więc odradzam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.