4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 158 / 45 / 0
Zjazd to test charakteru i trzeba go brać na klatę wspomagając się naturalnymi sposobami typu gęste odżywczo jedzenie, suplementy i sen. No i bardzo ważne jest to jak prowadzimy się na co dzień, bo jak ktoś jest aktywny fizycznie, trzyma jako taką michę i dobrze się wysypia to będzie lepiej sobie radził ze zwałami.
  • 26 / 3 / 0
Czy jeśli dobrze znoszę zjazd po fecie to tak samo będę reagował na zjeździe po mefedronie? Oczywiście w tych samych warunkach typu odpowiedni stan psychiczny, suplementacja, nawodnienie itd.
  • 158 / 45 / 0
@cieciu Moim zdaniem zjazd po beta ketonach ogólnie (głównie 3-MMC i trochę chlorowce, bo prawdziwy mefedron żarłem chyba tylko raz w zeszłym roku) jest lżejszy niż zjazd po fecie, więc teoretycznie zwała powinna być jeszcze mniej dotkliwa.
  • 15 / 2 / 0
Martwię się sytuacja która ma miejsce. W sobotę poszłam na melanż, był mef i alko. Skończyłam o 6. Następnego dnia poszłam znów na melanż, było wtedy mega dużo med przez całą noc i litry alkoholu, impreza się skończyła też o 6. W sobotę mef był średniej jakości i faza była średnia. Natomiast na tej drugiej imprezie mieliśmy inny,"czysty" i nas mega wyjebalo w kosmos. Oczywiście po takim weekendzie ledwo podniosłam się z łóżka w poniedziałek. Wtorek to samo,wszystko boli, szczypią oczy i ogólnie uczucie przertyrania. W środę delikatnie lepiej ale też mega słabo się czuję. Stan utrzymuje się do teraz. Czy to minie ? Czy to jest jakaś choroba czy co ? Bo jestem regularna użytkowniczka mef i nigdy czegoś takiego nie miałam.
  • 1888 / 422 / 4
Prawdopodobnie przyjęłaś magiczny kryształ, który "mefem" o którym wspominasz - nie jest.
Zakładam też, że miał magiczny szarawy / miodowy kolor ...

wiele szczurów skarży się na podobny stan:
- strucie
- osłabienie
-pustka w głowie
- nie możność normalnego zaśnięcia
- brak apetytu
- "czuję się jakbym był chory"

o wszystkich, żyjących ;) szczurów - ten stan minął...
- po normalnym zjedzeniu, kilku dniach odpoczynku, suplementacji i chwilowym życiu " w czystości" ...

Za cholere nie wiem co to jest:
ni to 3MMC, ni to CMC po nich nie ma tak "daremnych" efektów ubocznych...
coś nowego na rynku sie pojawiło, trza by to było na testy zabrać
- ale fakt/faktem - ROBI DOBRZE
DXM
  • 15 / 2 / 0
@DuchPL kolor był krystaliczny więc wydawało mi się że to napewno mef, a faktycznie faza była najlepsza w życiu
  • 1 / / 0
Z moich obserwacji wynika, że po 3mmc człowiek czuje się dużo gorzej, niż po 4mmc. Zjazd jest nieporównywalnie gorszy, a w trakcie fazy doświadcza się takiego bałaganu w głowie. Przy 4mmc tego nie ma i nawet po większej dawce jest się w stanie zachowywać normalnie.
Chociaż wiadomo, że każdy może reagować inaczej.
  • 266 / 30 / 0
27 lutego 2023jokerthc pisze:
gęste odżywczo jedzenie, suplementy i sen. No i bardzo ważne jest to jak prowadzimy się na co dzień
I tu zostały wymienione 4 najlepsze rzeczy na zjazd biorąc pod uwagę wszystko.

@cupcake671 dwa całonocne melanże na mefie i litrach alkocholu może zdrowo przetyrać bo jak kreski lecą to i wypić można ilości gdzie normalnie po połowie tego byśmy dawno leżeli zarzygani. Są różne organizmy, myślę że niektórzy dobre parę dni mogą dochodzić do siebie. Ważne też żeby zadbać o siebie jak wyżej.
  • 39 / 3 / 0
Kurwa jak tak czytam to widze ze przerabiacie max 2 materialu w jedna noc a ja przysiadam z 5 i w polowie nocy juz pusty worek xD
  • 3455 / 555 / 2
To widocznie słaby ten materiał masz skoro 5 leci Ci w nockę..

@cupcake671 minie Ci nie dziw się, że zwała kilkudniowa skoro piszesz, że najlepsza bania życia.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.