4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
przecpac 1000pln w 3 dni, brawo :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mastman »
Greenz: nie wiem gdzie się w mef zaopatrujesz, ale tam gdzie ja kupuję na pewno nie zapłacisz 1000zł za 10 gram.
Fakt faktem, że 500zł to też sporo:(
Uwaga! Użytkownik mastman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MeneVes »
Jak mocno was mef kopie po powiedzmy 4-5 razie ? Albo zjadany tak często? Ile musicie wtedy zjeść?
Imho częściej, niż powiedzmy jedna sesja z zapodaniem 3-4 razy co jakiś miesiąc jest bez sensu w ogóle.
Jak już zjem normalną ilość i widzę, że muszę dołożyć by coś poczuć, to już nie korci mnie jakoś specjalnie na więcej, wieje mi stratą materiału, a i bania nie ta.

W ogóle, gdy testowałem 1 raz mefa, to owszem, przyznam, że po każdym razie bardzo chciało się znów przywalić (miałem tylko 1g), ale już za drugim razem (po miesiącu przerwy), gdy znów spróbowałem, było już inaczej. Każdy kolejny raz był już z wyboru, a nie z niedosytu czy potrzeby.

Mef ogólnie piękna sprawa - szkoda tylko, że tak szybko tolerancja rośnie.. psuje całą zabawę, ale nie dajcie się zwariować!

Pozdrawiam.
  • 57 / / 0
Ja mogę mef brać co tydzień w sporych ilościach i zawsze kopie mnie tak samo czyli zajebiście. Generalnie nie zauważyłem żadnej różnicy miedzy 5 tygodniową przerwą a tygodniową. Kiedyś tak było kiedy zaczynałem brać, że mef po 5 dniach przerwy praktycznie nie dawał mi żadnej euforii, ale już od dawna za każdym razem mam porządną banię. Inna sprawa, że kolejne dorzucanie nie ma już większego sensu, ale wtedy już się nie myśli, wtedy mef myśli za nas.
Uwaga! Użytkownik mastman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MeneVes »
Ile mg/dawka? Zawsze zarzucasz tylko raz i robisz przerwę, min. tydzień? Jaki sposób podania?

Dla mnie jeden raz, to po prostu za krótko, po 2h to dopiero się rozkręcam,
lubię w mefie nie tylko euforię, ale też zwiększone poczucie empatii czy asertywności.
Dla mnie to bardziej jak sesja - wymiana poglądów, pozbycie się dręczących myśli + dobra zabawa,
która przeważnie trwa co najmniej z 5h i wiąże się z pudrowaniem 3-4 krotnym.

Robiąc tygodniową przerwę (suplementując nawet organizm w 5-HTP i witaminki),
tolerancja jest jednak dla mnie zauważalna i bardzo szybko postępująca już przy 2, 3.. zarzucaniu,
do tego stopnia, że imho jak już stwierdziłem, nie warto po materiał sięgać, nie wcześniej jak po miesiącu przerwy.

PS. warto jest zamawiać od zagranicznych dostawców? Duża różnica na jakości? (na razie trzymam się lokalnego źródła)
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
w jaki sposob ktokolwiek ma to porownac nie znajac twojego zrodla? :rolleyes:

probowal ktos z mefoholikow ephedronu, inaczej zwyklego metkata? jak porownacie ze soba te sobstancje? i jak wychodzi porownanie z metylonem i mdma?
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / / 0
MwnwVes: Moja pierwsza dawka to około 270mg doustnie na pusty żołądek. Kilkanaście minut wcześniej zapodaję doustnie 2,4 grama piracetamu i popijam odżywką białkową. Nigdy nie zarzucam tylko raz, zawsze schodzi mi cala torba czyli 1 lub 2 gramy. W końcówce ładuję już przez nos, ale generalnie efekty są już wtedy mierne. Ja zamawiam tylko z zagranicy. Różnica jakości między poszczególnymi dostawcami bywała ogromna więc zostałem przy jednym, na którym nigdy się nie zawiodłem.

Aha zapomniałem dodać: może jesteś jakiś inny, ale u większości ludzi asertywność po mefie praktycznie nie istnieje. Zgadzasz sie na wszystko i ze wszystkim :)
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2009 przez mastman, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ostro »
Mastaman zamawiasz z EU-L? Ten sort który od nich dostałem parę dni temu był jakiś wilgotny, miał inny zapach
no i ogólnie mocą nie dorównywał do pięt poprzedniemu
  • 61 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: tatapykpyk »
greenz pisze:
probowal ktos z mefoholikow ephedronu, inaczej zwyklego metkata? jak porownacie ze soba te sobstancje?
dobrze przygotowany metkatynon da ci ten rodzaj euforii, ktorego mefedron nie jest w stanie zaoferować nawet przy dużych dawkach; moj pierwszy raz z metkatem wystrzelił mnie z butów na pol godziny, było to wyjątkowe wszechogarnijace uczucie, którego z innym stymulantami nie doświadczyłem. Ale kosztem był nieprzyjemny zjazd.

Mefedron ma zjazd ledwo co odczuwalny, ale jego euforia jest słabsza, bardziej zrównoważona i pod kontrolą. Generalnie preferuję mefa, bo wg mnie nie ryje tak psyche jak kot , ale oczywiście też ryje. Poza tym możesz mefa swobodnie dorzucać na miescie, party, w pracy - z metkatyem jest to pewien problem. No i nie musisz stać na garami ze strzykawką w ręku, co nie dla wszystkich jest jakąś wyjątkową atrakcją...

Ale bombę większą da ci metkat, to prawda.
Uwaga! Użytkownik tatapykpyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: amorescu9 »
właśnie jaka asertywnośc !!! "Nie" mówi sie wyłacznie zdrowemu rozsądkowi. Załozcie sobie niskie limity na karte bo może być kiepsko.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.