4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 51 / 1 / 0
Lukaalio pisze:
Niedawno było dane mi spróbować mefkę kryształ za 60 pln/g. Była całkiem całkiem jednak to już nie to co kiedyś. Brakuje czegoś...Niby tak samo jak kiedyś a jednak inaczej. Ciekawe z czym to mieszają. :nuts: Dla tych, co bardziej się orientują: częściej idzie dorwać puder czy kryształ?
krysztal zdecydowanie
  • 141 / 4 / 0
przedmieścia wawy - zajebisty kryształ po 80. Testowane w sylwestrowa noc. wszystko jak za starych czasów przed delegalem.
  • 98 / / 0
Lukaalio pisze:
Dla tych, co bardziej się orientują: częściej idzie dorwać puder czy kryształ?
chyba raczej kryształ, bardziej lub mniej drobny

w trójmieście spoko, towar petarda, czysty kryształ, znam się na temacie i żaden 'dostawca' nie poleci ze mną w kulki.
testowałam mefedron z różnych regionów i muszę przyznać, że lokalny najlepszy.
nie wiem ile za grama, aczkolwiek przy sześciu płaciłam 400pln :D
mleko i miód czekają na mnie po drugiej stronie
  • 291 / 3 / 0
Dziwne,każdy pisze odkąd pamiętam,że w trójmieście wciskają 4-MEC albo inne gówna i niektórzy nigdy się nie spotkali z mefem więc bardzoooo mnie dziwi to co napisałaś,chyba że nigdy nie brałaś naprawdę mefa zawsze dawali Ci 4-MEC,wiesz jak to działa,umiesz to rozpoznac ale myślisz,że to mef.Brałaś kurwidron przed delegalizacją?
:
  • 98 / / 0
brałam brałam, mam jedno dobre źródło, z którego non stop korzystam i jestem mega nakręcona
  • 22 / / 0
Ostatnio w Gdansku miałem cos podobnego z tym ze nie było efektów takich jak kiedyś... jak wyzej wydaje mi sie ze wiekszośc ludzi z tego działu nie odróznia prawdziwego mefedronu i wala dopalacze : )
  • 16 / / 0
wawa, żółto-pomaranczowy ze zniżką po 60 za g, wiec podziekowałem..
  • 63 / / 0
cdexswzaq123 pisze:
(...)wydaje mi sie ze wiekszośc ludzi z tego działu nie odróznia prawdziwego mefedronu i wala dopalacze : )
No właśnie... dla przypomnienia - mef z czasów sprzed delegalizacji wyglądał mniej więcej tak:
http://i1093.photobucket.com/albums/i43 ... 117721.jpg

...czy ktoś stąd może z ręką na sercu powiedzieć, że ostatnio widział/konsumował coś podobnego ??? %-)
  • 51 / 1 / 0
RedBluePurple pisze:
No właśnie... dla przypomnienia - mef z czasów sprzed delegalizacji wyglądał mniej więcej tak:
http://i1093.photobucket.com/albums/i43 ... 117721.jpg

...czy ktoś stąd może z ręką na sercu powiedzieć, że ostatnio widział/konsumował coś podobnego ??? %-)
Z dwoma rekami na sercu i lewa stopa. Az za bardzo sie napatrzylam ostatnio :*)
  • 98 / / 0
BINGO, to właśnie jest to, charakterystyczne podłużne kryształki i błyszczy się jak śnieg :heart:
Na taki sztos mam ogar w trójmieście, czyściutki jak sami wiecie co :yay:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.