4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 742 / 9 / 0
Jakbym taki miał to bym go za gruby hajs opierdolił :)

Chodziło mi raczej o to, że tego zapachu nie da się pozbyć inaczej jak się umyć i uprać ubrania. Cokolwiek byś nie zrobił. Tak więc poza najebaniem na siebie litra perfum (a i tak przebije zapach mefa) to nie ma skutecznego sposobu na pozbycie się odoru ciała poza umyciem się i upraniem ubrań :)
  • 167 / 2 / 0
aby zamaskować zapach należy stosować ałun w sztyfcie. Choć i tak sam zapach pozostanie ale będzie zmniejszony.

Ałun działa antybakteryjnie. I gdy pot znajdzie sie na skórze to nie będzie procesów trawiennych bakterii.

Ałun pod pachy kupicie w drogeriach.
:gun: :diabolic:
  • 3523 / 55 / 0
Kąpać się, stosować antyperspiranty i prać,prać ciuchy, :finger:
  • 5 / 1 / 0
Najlepszym co możesz zrobić , wypić mocną szałwię i wziąć 2 tabletki Bellergotu. Bellergot blokuje wydzielanie potu w całym organizmie. Miałem to przepisane przez dermatologa, na nadpotliwość, która mi towarzyszy co lato. Raz wziąłem po mefie te tabletki i nie pocilem sie = nie śmierdzielem. Tylko pytanie, gdzie ten syf i toksyny wtedy sie wydalą ? Uzywam tego tylko w podbramkowych sytuacjach, a tak to szałwia i ciepła kąpiel.
  • 1 / / 0
Czy zapach mefa jest podobny do zapachu metylokatynonu? Czym(ś) się różni?
  • 1956 / 454 / 4
nie - nie jest podobny...
no chyba, że jak ktoś Ci mówi "jebie od Ciebie" nie robi Ci różnicy. w tym na pewno są podobne.
DXM
  • 32 / 7 / 0
Picie przyzwoitych ilości wody oraz irygacje nosa pozwalają zredukować problem zwłaszcza, gdy ćpamy parę dni. Wtedy zazwyczaj łaknienie zanika
  • 4 / / 0
Nie znalazłem odpowiedzi - po jakim czasie od wzięcia pojawia się zapach mef? Nie jestem pewny sposobu iniekcji, wydaje mi się że raczej tabsy / nos niż żyła/iv.
jak długo się ten zapach utrzymuje od wzięcia pojedynczego, a jak długo się utrzymuje od kilkudniowego ciągu?
  • 889 / 156 / 0
Ja zauważyłam, że najbardziej śmierdzi pot. Więc jak zaczniesz się pocić to kaplica, jak masz tendencję do szybkiego/łatwego pocenia się, albo warunki są takie, że łatwo się idzie spocić to nawet nie będziesz wiedział kiedy a będziesz walić chemią. A od mefedronu człowiek szybko zaczyna śmierdzieć cały. Poci się całe ciało więc śmierdzi cała skóra, zaczyna szybko śmierdzieć chemią z ust itd. Przy pojedynczym wzięciu wątpię, że będzie od Ciebie coś czuć, chyba że naprawdę masz pecha albo tendencję do ''wypacania'' z siebie narkotyków zamiast np. wydalania ich z moczem, ale przy kilkudniowym ciągu możesz się spodziewać tego, że kilka h po prysznicu znowu będzie od ciebie walić mefem, nawet jak będziesz grzecznie siedzieć w domu i nic nie robić. Jak organizm pozbywa się substancji to robi to każdą możliwą drogą - przede wszystkim przez mocz, który po mefie przeokrutnie śmierdzi i często jest ciemny z odwodnienia, bo człowiek po mefie sobie zapomina że trzeba pić wodę :patrzy:, przez pot, a na zwale może występować intensywne, wzmożone pocenie. Także po ciągu można się spodziewać gorszego zapachu.
Btw - iniekcjia to tylko i wyłącznie podanie dożylne, czyli iv. Miałeś chyba na myśli sposób podania/aplikacji czy jakkolwiek to można inaczej nazwać ;) osobiście na początek rekomenduję sniff(przez nos)
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 4 / / 0
Za rekomendacje dziękuje, ale pytam w innym kontekście. Partnerka wychowująca nasze kilkuletnie dziecko bywa w ciągu mefedronowym. Nie mieszkamy razem. Staram się w potwierdzić substancję, bo wiem że miała historie z mefem. Jedyne co zauważyłem to że ręcznik którym sie wyciera trąci jakby smierdzacym , stechlym serem. Nie znam tego zapachu, wiec ciezko wyczuc. Zwlaszcza ze pranie nastawia dwa razy dziennie:)
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.