Niedawno (skonczylem ok miesiąc temu, może 3 tyg), dość mocną mefową faze. Waliłem 2-3 razy w tygodniu, jakoś od października z przerwami.
Tolerka podskoczyła niesamowicie, potrafiłem wszamać 2.5g jednej nocy (myślę, że można założyć, że był to mati przyzwoitej jakości). W sumie nic dziwnego, bo brałem wtedy aż 3 SSRI-ki: escitaopram, bupropion i trittttico.
Zrezygnowałem z tritictictio i bupro., doszła olanzapina (gówno straszne), dodatkowo pregabalinka (love). Nie brałem ledwie przez ok. 3 tyg (zajebalem sie w czasie, nieważne), i dziś dopiero wziąłęm po razdrugi od tamtego czasu. I... już po jednej kresce czułem naprawdę spoko euforię, nie jak za pierwszym razem, ale to jest jedna z mocniejszych faz. powiedzmy, że mef był przyzwoitości, nie sądzę, żebym trafił na towar życia.
Czytałem, że muszą minąć miesiące zanim tolerancja się zmniejszy. Czy tomożliwe że u mnie sie to stalo tak szybko?
Czy pregabalina zmniejsza tolerke? mam wrażenie, ze GDZIES na hypku tak czytałem, ale szukałem i nie potrafiłem znaleźć informacji.
A w tym temacie, jak ktoś wie, jak można zbijać tolerke lekami, czy innymi specyfikami, to zapraszam do pisania.
bo gdy chcą być sobą, uświadamiają sobie
że są nikim
Dodaj do tego dłuższą przerwę no i masz. Cudów nie ma.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Wygląda na to, że czeka cię przerwa.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.