uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 12730 / 2464 / 0
Pułapki piwne też stosuję, ale to tylko redukuje ich liczebność, a u mnie jest tego od groma.
W moim przypadku skuteczna jest tylko sól wokół wiader z doniczkami.
  • 1025 / 88 / 0
Zapomniałem dodać, że inwestuję w nasiona na cały sezon feminizowane. Tak to przynajmniej przedstawia dystrybutor. Póki co, wystarcza mi praca z 1 odmianą. Gdy w końcu będę zadowolony z plonów, rozszerzę swoje pole o inne warianty genetyczne. Natomiast to, co dostaję w gratisie do zamówień, to już automaty mogą się zdarzyć.
  • 12730 / 2464 / 0
Przy takim przedsięwzięciu feminizowane to podstawa. Sam jechałem kilka sezonów na regularnych i miałem ogromny fart do płci, aż do jednego sezonu, gdzie 2 najlepsze sztuki okazały się chamami. Tylko wtedy to było naprawdę budżetowo, a teraz już nie musi.
ODPOWIEDZ
Newsy
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.