ODPOWIEDZ
  • 755 / 19 / 0
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 1384 / 14 / 0
zadnych donic kopiemy dol(najlepiej jak najglebszy srednica conajmniej20cm wykladamy go czarna budowlana folia robiac na dnie dziory do odprowadzenia nadmiaru wody pojemnosc takiego dolka to min.14litrow ziemi najlepiej ok20 nawet przy wielkich sativach25litrow-mozna tez wyciac cala folie z dna dolka jezeli podloze nie jest zbyt mokre(ja sadze na bagnie wiec robie tylko otwory-papierosem najlatwiej je wypalic)co do krztaltu korzeni to zabawne rzeczy piszecie naprawde-otorz uzmyslowie wam pewna wazna kwestie odnosnie chodowli roslin-korzenie kazdej rosliny konopii tez maja uwarunkowane genetycznie wrastanie sie jak najglebiej-ale tez korzenie maja za zadanie czerpac "jedzonko"gleby wiec jesli na jalowym terenie posadzisz konopiew dolku plytkim i szerokim gdzie bedzie ok gleba jej korzenie porosna sie wlasnie tam gdzie jest rzyzna gleba zwlaszcza jak bedzie ona wilgotna(gdy bedzuie miala sucho korzenie rzuca sie w dol w poszukiwaniu wody)im glebszy "dolek doniczny"tak to trzeba nazwac tym lepiej sred.min20cm.wazna jest jego glebokosc !jezeli grunt jest bardzo mokry zrobic dziorki na dnie dolka w folii jezeli jest tam gleba piaszczysta mozna wykroic cale dno(nie polecam robienia "dolka donicznego"gdzie jest podloze gliniaste gdzyz glina nie przepuszcza wody i czy zrobimy dziorki czy dno wytniemy nasza roslinka moze miec zamias gleby gnój w dołku donicznym. na slimaki slimakolswietny nawoz azofoska forte chemik ale wale go zawsze na poczatku-na kwitnienienawoz do pomidoro obojetnie jaki.na zwierza KREW z masarni zarowno na roslinorzeca jak i drapierznika zadne zwierze z gatunku "ssak" nie podejdzie jezeli wokul spota rozlejemy krwi(dzialanie krwi to ok miesiac)najlepiej rozlewac ja po konarach dzew,kamieniach itp.niz po ziemi i trawie zapach wtedy szybko znika:( nadmieniam tez ze doskonale rosna mi roslinki na bagnie wlasnie w takich dolkach donicznych jak opisalem i przez kilka prawie nascie 8lub9 sezonow juz nie pamietam:) zaden krzaczek mi nie zniknal:P
pozdro rolnicy!!!acha najlepsza na out wydaje mi sie early missy ew passion#1 oczywiscie z przycinaniem:)zwieksza plon. ach i jeden jeszcze ciekawt trik.tydzien przed zbiorem wbic u dolu lodygi patyczek(wykalaczke zapalke)w lodyge do ok polowy jej grubosciroslina produkuje wtedy wiecej THC ktory sluzy jej jako srodek dezynfekujacy "rane" mądre te roslinki :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.