...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
Ankieta dla uzależnionych
Jestem uzależniony od trawy i tytoniu - trawę palę częściej od tytoniu
11
8%
Jestem uzależniony od trawy i tytoniu - tytoń palę częściej od trawy
53
40%
Jestem uzależniony od trawy, ale od tytoniu W OGÓLE mimo, że tytoń palę co najmniej równie często
14
11%
Jestem uzależniony od tytoniu, ale od trawy W OGÓLE mimo, że trawę palę co najmniej równie często
25
19%
Jestem uzależniony od trawy i nie palę tytoniu
29
22%

Liczba głosów: 132

ODPOWIEDZ
  • 1169 / 16 / 0
Hahahhaa a Ja być mondry i nie palić dymu który nie klepie !

Nie palę szlugów w ogóle za to ziółko pufam sobie tak, że co godzinkę półtorej 2,3 fifki albo wiaderka tudzież coś innego.
I tak sobie pufam cały dzionek.
  • 109 / / 0
BuddahLova pisze:
Hahahhaa a Ja być mondry i nie palić dymu który nie klepie !

Nie palę szlugów w ogóle za to ziółko pufam sobie tak, że co godzinkę półtorej 2,3 fifki albo wiaderka tudzież coś innego.
I tak sobie pufam cały dzionek.
Zazdroszczę :blush:
  • 23 / 1 / 0
mi juz nawet dzefy z tyteksem nie smakuja tyton jest bleeeeeeeee.....
Wszyscy jesteśmy pomyleni, ale tego, kto umie analizować swoje urojenia, nazywa się filozofem.
  • 565 / 7 / 0
Bluznisz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.