...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Dzień dobry wszystkim,
szukam jakiegoś dobrego terapeuty bądź poradni, która działa dziennie i nie jest żadną terapią zamkniętą. Potrzebuje z kimś porozmawiać i ustalić gdzie leży źródło mojego problemu. Rzuciłem narkotyki jakiś czas temu i dość długo utrzymywałem się w trzeźwości, polepszyłem swoje życie i znalazłem jakąś pasję. Mimo tego ostatnio zdarza mi się coraz więcej wpadek i myślę, że potrzebuje konkretnej pomocy. Polecacie coś bądź kogoś?
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2023 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poszerzono dziedzinę tematu
  • 6172 / 435 / 12
Witam,
Nie mam w tym temacie zbyt wiele do powiedzenia, niemniej proszę zwrócić uwagę że mamy dla lokalizowania takich placówek osobny subportal: https://hyperreal.info/help
Tutaj oczywiście możecie dyskutować na temat placówek tamże odnalezionych, czy wskazać braki w naszym spisie.
Pozdrawiam.
— surv
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.