...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Witam. Jak w tytule jestem policjantem który niestety jednocześnie ćpa. Jestem świadomy problemu i chce to wszystko rzucić, ale nie za bardzo wiem jak. Na odwyk nie mogę pójść bo stracę prace a lubię ja wykonywać, pozatym jakby się wszyscy dowiedzieli to wole sobie nie wyobrażać… nie ma jeszcze ze mną takiej tragedii niczego jeszcze nie straciłem, ale nie chce tego zrobić dlatego chce skończyć z tym zanim będzie za późno, ale nie umiem, nie wiem gdzie mam się udać po pomoc. Znajomi którzy o tym wiedza nie zdają sobie sprawy z powagi problemu. Co robić. Ćpam głównie 3-CMC Speed rzadko emke oprócz tego nic więcej. Co robić?
  • 1854 / 216 / 37
Przestać ćpać. Wszystko jest w Twojej głowie, z jakiegoś powodu popłynąłeś. Z wiadomych powodów chcesz uniknąć detoxu szpitalnego, dobra wiadomość jest taka, że możesz go zrobić sam w domu. Musisz ogarnąć obstawę lekową w tym celu i po prostu to zrobić.
Dobrze też byłoby, abyś udał się do kumatego lekarza, to może bardzo pomóc. Sam czujesz, że to już za daleko poszło, opracuj plan i go wykonaj.
Tak mi przyszło do głowy, was nie testują w policji?
  • 3455 / 559 / 2
Polecam bomby magnezowe i dużo kofeiny.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 245 / 0
Polecam wziąć l4 na co najmniej 2 tygodnie i zrobić detox w domu.
To co będzie ci najbardziej potrzebne to
1 węgiel aktywny by wyciągnąć toksyny po narkotyku z przewodu pokarmowego, węgiel co 2 dzień rano na czczo ciepła wodą przegotowana i co najmniej jedną kopiasta łyżka na raz i tak co drugi dzień, jak pojawi się zatwardzenie to dużo magnezu najlepiej chlorek magnezu bo nie ryje żołądka a świetnie przeczyszcza dawkowanie znajdz sobie sam.
2 dużo witaminy c kup sobie askorbinian sodu i kwas askorbinowy, po 0.5kg wymieszaj to razem w jednym szczelnie zamykającym się pojemniku i bierz po łyżeczce co 4/5 godzin przez tydzień może pojawić się biegunka ale to dobrze bo węgiel wchłonie toksyny a witaminą c je wywali z organizmu
3 dużo wody mineralnej nie gazowanej najlepiej z niską zawartością wapna poszukaj w sklepach takiej i pij co dziennie 1,5l

To takie podstawy by oczyszczać się z toksyn narkotyku i po tygodniu powinno być lepiej, a reszta to już twoja głowa i silna wola by nie brać tego więcej, postaw sobie priorytet, wykonujesz poważny zawód, musisz być opanowany, nie możesz podejmować pochopnych decyzji, ucz się, prawa i wszystkiego co w twoim zawodzie potrzebne przez ten czas detoxu nie łez w łóżku, rób coś cały dzień, ucz się trenuj coś, ćwicz.

Na koniec możesz udać się do lekarza po jakiś lek dbający o serotoninę i podnoszący nastrój polecam tianeptyne, Coaxil nazwa handlowa delikatny lek, żadnych SSRI,benzo czy innego ścierwa i powinno być okey.
Życzę powodzenia pamiętaj jesteś policjantem masz dbać by Polacy byli bezpieczni i traktowani zgodnie z prawem Inaczej będziesz zwykłą kur na dodatek ćpającą zastanów się nad tymcpowodzenia.
  • 1121 / 154 / 0
Możesz też iść prywatnie na detox i terapie krótkoterminową, wtedy nikt nie powinien się dowiedzieć.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 3245 / 622 / 0
W małym mieście by takie coś nie miało racji bytu....co innego w dużych, gdzie jest więcej prywatności, niejeden melanżujący czy nawet tripujący nawrócił się społecznie. Ja znam 2 przypadki u siebie bezpośrednio...ale nie będę rozwijał szczegółowo.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Wkoncu cos co może mi się przydać. Planuje zacząć chodzić na siłke. Kiedyś chodziłem. Dużo. Zajebiscie się wtedy czułem, pamietam. Wtedy już akcje jakieś były, ale nie w takim stadium jak teraz. Najgorsze są te myśli po jednym dwóch dniach jak już się w miarę głowa wyczyści i jak już się dobrze czuje to wtedy pojawia się pytanie w głowie: „nos czysty jebnie, robię cos chyba” i miałem tak, ze potrafiłem powiedzieć, ze nie i chuj byłem zadowolony wtedy, ze mi się udało, ale na kolejny dzień było to samo 10x mocniejsze i wtedy już mój mózg przestaje widzieć wszystkie minusy tego i ma tylko jedno „ogarniamy” a jak się kurwa cieszę, ze jadę jednocześnie będąc świadomym, ze robię złe. Bez sensu vchuj
  • 1854 / 216 / 37
To się zwie uzależnienie psychiczne, kolego. Siłka sama raczej dużo nie da.
  • 3245 / 622 / 0
wypocić toksyny i jednocześnie wyrównać pózniej naturalne witamino minerały czy tam inne elektrolity, siłownia lżej, ale zrekompensować np bieganiem, uruchomić naturalny detox biologiczny
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
15 lutego 2022wildwolf pisze:
Przestać ćpać. Wszystko jest w Twojej głowie, z jakiegoś powodu popłynąłeś. Z wiadomych powodów chcesz uniknąć detoxu szpitalnego, dobra wiadomość jest taka, że możesz go zrobić sam w domu. Musisz ogarnąć obstawę lekową w tym celu i po prostu to zrobić.
Dobrze też byłoby, abyś udał się do kumatego lekarza, to może bardzo pomóc. Sam czujesz, że to już za daleko poszło, opracuj plan i go wykonaj.
Tak mi przyszło do głowy, was nie testują w policji?
Ani trochę żadnych testów nigdy w życiu
ODPOWIEDZ
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.