...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Cześć, mamy dziś piątek.
W zeszły piątek brałem chyba MDMA.
W sobotę i niedzielę zjazd, poniedziałek już lepszy.
W sobotę piłem alko ale po paru głębszych już się dobrze czułem.
We wtorek rano złapała mnie masakra, drgawki, dreszcze, cieplo/zimno, ból żołądka i ból głowy, zawroty głowy i taka pogorszenia koordynacja ruchowa, często chęć wymiotowania ale nie za bardzo było czym z rana.

Mega się przestraszyłem i pojechałem na SOR. Przyznalem się, że brałem coś itp.

Zrobili mi EKG, cukier, ciśnienie, i porządne badania krwi - wszystko jak w najlepszym porządku.

Od środy do dziś nadal chodzę mega osłabiony, ciągle chce mi sie spać, nie mogę sie wyspac, a jak zjem to mnie boli brzuch.

Martwię się bo trwa już to tydzień i nie ma poprawy ogólnego samopoczucia

Proszę pomóżcie co robić, czy ktoś miał podobnie?
  • 279 / 55 / 0
Ile wziałęś tego MDMA? Często bierzesz MDMA? To co brałeś było sprawdzane testerem?
  • 142 / 27 / 0
Na moje oko i przeczucie to nie było MDMA, po jednokrotnym użyciu w piątek, sobota trzyma, niedziela zjazd. Poniedziałek powinieneś być jak młody Bóg. No chyba ,że to był ciąg, który zakończył się w piątek :)
Skoro wyniki ok, to raczej problem siedzi w głowie.
  • 5 / / 0
2 x 0,5 tabletki. Było mówione, że to piguła i możliwe, że MDMA. Wiesz jak jest pewności nie mam.
To był pierwszy raz w życiu.
Sorry, że nie napisałem tych rzeczy od razu.
  • 5 / / 0
Jakie kroki podjąć dalej?
  • 1290 / 366 / 0
to jest czeste, i masz sie tym nie stresowac, bo wtedy cie popierdoli na powaznie i nie bierz juz nigdy zadnych prochow, tabletek itp
  • 5 / / 0
Dodałem tutaj post, bo chciałem wiedzieć czy ktoś miał podobnie. Ogólnie nic nie mi nie jest oprócz ciągłego bólu głowy, ciągłego zmęczenia i przymusu spania. Nawet ten żołądek raz boli, raz nie.
  • 279 / 55 / 0
Możesz 5-htp spróbować na uzupełnienie serotoniny, niektórym pomaga.
Natomiast to troche dziwne jeśli po 0,5x2 i to pierwszy raz w zyciu masz takie objawy. Na przyszłość testujcie te dropsy marquisem.
  • 563 / 104 / 0
a uczucie lęku masz?
  • 1 / / 0
Mija tydzień .. wzięłam 1/3 tabletki w zeszłym piątek .. od tamtej pory "ciśnie mnie głowa" nie wiem ale zaczynam się martwic, są momenty że nawet mnie trochę zemdli ale to na chwilkę , ale to dziwne uczucie w głowie nie daje mi spokoju .. miał ktoś kiedyś podobnie ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.