Coś o mnie, mam 24 lata, jestem zwykłym przeciętnym chłopakiem, od około 17 roku życia palę trawkę, za młodego bardzo rzadko, od około 3 lat dość regularnie.
Z twardzieli od ostatniego czasu bardzo często pojawiają się w moim życiu piksy - w bardzo dużych ilościach, czasami kilka dni z rzędu.
Piszę ten post ponieważ chciałbym z tym po prostu skończyć, raz na jakiś czas mam tak, że jak już leżę w łóżku po grubym melanżu to słyszę głosy, widzę jakieś postacie, albo mam wrażenie, że ktoś do mnie się zbliża, po prostu jazda na grubo, haluny, które wprowadzają mnie w niesamowity strach...
Chciałbym dowiedzieć się OD WAS drodzy użytkownicy czy Ema faktycznie potrafi poryć tak głowę? Chciałbym z tym jak najszybciej skończyć, wierzę, że dam radę, bo mam bardzo silną motywację, ale przede wszystkim chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was miał takie jazdy? Obawiam się, że to mogą być początki jakieś schizofrenii czy chuj wie czego, jestem totalnie zmieszany, wręcz przerażony tym co się dzieje...
Będę bardzo wdzięczny za wasze odczucia po emie, czy też klepie wam tak głowę, oraz czy mieliście jakieś efekty po odstawieniu?
Pozdrawiam wszystkich, nie dajcie się zabić, pozdro.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Polecam kilka miesięcy przerwy, 3 miesiące co najmniej.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.