4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 655 / 3 / 0
Kiedyś czytałem, zanim sobie odpuściłem na jakiś czas H, że ktoś stosował kodeinę p.r. i miał wymioty... Ok, ja się z nikogo nie śmieję, bo w ogóle "wszyscy mamy źle w głowach", że wpierdalamy taki syf, ale jakoś rozbawiło mnie to wewnętrznie. :blush: .
Ja nie przyjmuję administracyjnie ani kota ani metha w sposób oralny. Strata dla mnie. To może dlatego nie odczuwam nudności.
ALE! Ale zdarza mi się czasem (a raczej zdarzało, bo teraz już sporadycznie), ze na 2gi, 3ci dzień napierdalały mnie wnętrzności jak Tyson Gołotę swego czasu.
Teraz łykam suple, witaminy, minerały, Ostropest i inne chÓjstwa, rzadziej staram się ćpać i jak coś to sprawdzony, albo jak najbardziej sterylny towar.
Fakt, czasem mnie żołąd czy wątroba nakurwia, ale bardziej mi się wydaje objaw głodu niż roztrój wywołany użyciem środka dzień wcześniej.
Dlaczego tak sądzę?? Bo jak mi wróci apetyt, to wpierdalam co popadnie w zasadzie i nie mam esencji programu Gesslerowej w jelitach jakoś ;-)
Może to Ostropest, może to suple, może to zbilansowana dieta, może to inna droga administracji niż p.o., może to wchÓj innych czynników, ale do 24 h po zażyciu kota nie mam problemów z wymiotami... A później, jak powiedziałem, czuję, że to bardziej sam organizm domaga się kota, niż coś mu jest.... Bo jak zajmę czymś umysł to jakoś zapominam o napierdalaniu flaków.. A później to samo przechodzi :-)
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.