Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Najciekawsze wydają mi się nieprzespane noce po metkacie - śpię jakby półsnem, ciężko to wyjaśnić, w głowie dzieją różne motywy jakby wzięte ze snu, ale mniej wyraźne, a jednocześnie cały czas jestem świadomy, że leżę na łóżku. I budzę się wypoczęty fizycznie (stąd moje zdziwienie, po amph było znacznie gorzej, a jakość snu podobna) Ktoś z Was tego doświadczył?
Poza tym, po 3 miesięcznym ciągu odczuwałem dotkliwe bóle lewej strony klatki piersiowej i ręki, ale... wyleczyłem się kodeiną :D (serio)
często zejście leczę małymi dawkami dexa (225-300mg rzadziej 450 rozbitym w czasie) albo kodą. czasem piwkiem przed snem.
biorę zawsze doustnie, z 1 paczki.
Wszystko co napiszę na tym forum jest wyłącznie tworem mej wybujałej wyobraźni i nie może być powodem do jakichkolwiek roszczeń.
Jakie znacie metody na zmniejszenie zwały? czy jest z tym podobnie jak do fety? jedzenie, picie i witaminy?
Od jutra rzucam.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.