Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
chodzi mi o sposób do picia.
pozdro
Tak w skrócie jestem we Francji od roku wycofali leki z czystą pseudpseudiefedryna(z tego co zrozumiałem) są tylko leki złożone.Takie jak.
Pseudoephedrini + lorotadyna
Pseudoephedrini + ceteryzyny
Pseudoephedrini +paracetamol
Ten ostatni już sprawdziłem,zrobiłem ekstrakcje i to bardzo dokładna,ale po dodaniu do produktu końcowego nadmanganianu i octu.Zamiast po czasie otrzymać brązowe gowno otrzymałem pasiate szare coś,czyli parasyf który został nie dość ze zjebal reakcje to jeszcze chyba sam się utlenia do toksycznego czegoś tam (patrz.wiki)
BARDZO PROSZE O POMOC.CHCIAL BYM Z KUMPLEM SIE W KONCU NAKOCIC DZUSIAJ WIECZOREM.DZIEKUJE
P
S. Dostępu do IPA nie mam,nie czymś zastąpić?
dacmubanana pisze:Zrobiłem dzisiaj w nocy takie coś: 20 tabletek Aspelanu, obmyłem, rozkruszyłem i wsypałem do zimnego słoiczka po czym zalałem ok 25 ml zimnej wody po czym przez pomyłkę wlałem w to rozpuszczone w 5 ml wody 6 tabletek nadmanganianu, a dopiero zaraz potem dolałem do wszystkiego 3 ml octu. Po 30 min w lodówce wyszło mi coś co wyglądało jak metkat, ale prawie w ogóle nie waliło...ale i tak puściłem wszystko w kabel w 6 strzałach, bez doczyszczania (wiem, wiem....). Co to za gów... mi wyszło, mocno się tym zatrułem? Dużo manganu w tym było, a może jakieś inne świństwo? Czuję się na razie dobrze.
Mówisz, że w ogóle nie waliło? Czyli że nawet nie odczułeś działania pseudoefedryny? Chyba, że dożylnie ona jakoś inaczej funkcjonuje. Pytam, bo zawsze jak nie wychodził mi metkat, to po prostu czułem pseudo, która się nie utleniła do końca. Najgorzej jest, jak w roztworze będziesz miał trochę metkata i resztę pseudo, bardzo chujowy miks.
Nie wiem czy to prawda, ale jeśli metkat się utlenia tym sposobem, to powinieneś czuć piękny zapach benzaldehydu, czyli migdały, marcepan etc.
I na koniec: ocet ssie, kwas cytrynowy jest lepszy sto razy, choć też tego nie rozumiem, bo witamina C to silny przeciwutleniacz...
Bokor pisze:Pseudoephedrini + lorotadyna
Pseudoephedrini + ceteryzyny
Pseudoephedrini +paracetamol
2. To samo co wyżej, cetyryzyna to już w ogóle słabizna, poza tym tych antyhistamin w w/w lekach jest zapewne niewiele, mają chyba niskie dawkowanie i ewentualnego syfu nie będzie dużo.
3. Przecież paracetamol się prawie nie rozpuszcza w zimnej wodzie, poczytaj o ekstrakcji kodeiny z Antidolu. Może się mylę, ale wg mnie wystarczy kilka razy przefiltrować aż uzyskasz klarowny, bezbarwny roztwór (niebieskawy kolor oznacza że coś tam tego syfu zostało).
Ja bym te 1. lub 2. tabletki rozkruszyl, rozpuscil w zimnej wodzie, dodal utleniacz, potem szczypte kwasku cytrynowego, do lodówki, potem wyjął, mieszał, mieszał i czekał aż wyjdzie Ci biało-żółty płyn z pływającymi w nim czarnymi resztkami nadmanganianu, dokładnie przefiltrował i już, ewentualnie jeszcze postawić to gdzieś i czekać aż płyn zrobi się białawy, acz nieco przezroczysty. Następnie wąchasz, jak czuć migdały to jest okej. To oczywiście sposób na Acatar, zawsze wychodzi. Nie pukałem tego, ale wypite daje czystą metkatową banię i nie jest tak ochydne jak w wersji z octem. Raz nawet zrobiłem to na ciepło i bez mieszania i filtrowania, też kopało, ale odradzam bo jednak mangan to mangan.
Ahanai pisze: Mi się wydaję, że nawet jeśli było tam dużo manganu, to taki pojedynczy raz nic Ci nie zrobi, po drugie z tego co wiem zatrucie manganem objawia się dopiero po jakimś czasie, najczęściej gdy się go spożywa w ciągach, przynajmniej takie są moje odczucia. Nie raz wypijałem kompletnie nieprzefiltrowane to słynne brunatne błoto, pierwszy raz już parę lat temu i nie widzę jak narazie żadnych efektów.
Ahanai pisze: Związki manganu są neurotoksyczne tak jak nikotyna czy amfetamina (metabolity), a przecież zarówno przy nikotynie jak i przy amfie trzeba naprawdę walić ją dużo i często, żeby doprowadzić do jakichś uszkodzeń w tych naszych pustych głowach..
Ahanai pisze:.
I na koniec: ocet ssie, kwas cytrynowy jest lepszy sto razy, choć też tego nie rozumiem, bo witamina C to silny przeciwutleniacz...
.
Bokor pisze: Pseudoephedrini + ceteryzyny
20tab cirrusa w sloiku obojetnie ile z 200ml rozpierdalasz tabsy mieszasz to mieszasz potem normalna pompa 20ml wlewasz to filtrujesz na metalową miskie jak juz calsoc przefiltrujesz wlejesz
to OTWIERASZ OKNO I NIE JARASZ SZLUGOW
kladziesz na rozgrzaną częsc zelazka i po chwili pojawiają sie piękne igiełki pfki ktore zdrapujesz z pasją i robisz z nimi dalej wiaomo co
celowalbym rowniez w to Pseudoephedrini + ceteryzyny sprawdz dokladny sklad jeszcze moze obejdzie sie bez rozpuszczalnikow innych niz woda
pfka + paracetamol masz racje jak bys sie nie staral to i tak wyjdzie cos o kolorze betonu i okropnym zapachu / smaku
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
wczoraj w napiętych okolicznościach zdaje się spierdoliłem reakcje. Przepis na nią podał mi znajomy. Dałem circa about (mam w prochu) 500mg nadmanganianu potasu i trochę ciepłej wody z octem do tego skruszony Acatar i mieszałem przez 15 minut. Nie udało mi się tego dokładnie przefiltrować przez chusteczki i spożyłem taki nieprzefiltrowany roztwór. Taka amatorka wynikała z napiętej sytuacji.
Nie poczułem specjalnego kopa, chociaż mogło być to stłumione później wódą.
Czy to co zrobiłem jest bardzo szkodliwe i, czy (jak nie poczułem, że tak to ujmę) pierdolnięcia to był to w ogóle metkat i jak dzisiaj zadbam o odpowiednią filtrację to wystarczy w pominięciu wczorajszych błędów?
Nie dobieraj składników na oko.. Na paczkę 400mg kalium, 5centów(nie za ciepłej) wody, 1-1,5centa octu. Mieszasz 5min, filtrujesz przez pompkę z chusteczką. roztwór powinien wyjść żółtawy niemal przezroczysty, jeśli wyszedł zbyt "kolorowy"możesz przefiltrować jeszcze raz.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.