4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 147 / / 0
1. czy lepiej jest dodać ocet do wodnego roztworu pefki i potem dodać roztwór manganu czy połączyć oba roztwory i wtedy dodać ocet?
2. co tak naprawdę daję woda utleniona w oczyszczaniu kota?
Uwaga! Użytkownik AlternativeMD nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 545 / 8 / 0
ad 1. Bez znaczenia.
ad 2. Absolutnie nic.
Luk.low@interia.pl
  • 666 / 2 / 0
Naszła mnie znowu ochota, a nie mam czasu się przekopywać przez kilkanaście stron... Z czego teraz najlepiej robić kota do picia?
  • 316 / / 0
Acatar/Sudafed. Ewentualnie Apselan aczkolwiek on ma tylko 600mg p-efki. Za to tańszy u mnie dużo, bo w cenie Sudafedu mam dwa apsy.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 858 / 19 / 0
z apsa nie klepie i wychodzi brązowy przynajmniej mi i nie polecam go

hoy wie czemu tak jest ;d

a z sudafedu mam "fale ciepla" na szyi jak robię przy wejsciu

a ja krobie z acataru to tego w/w objawu nie ma ale tez jest wejscie ale najczesciej sie "udaje" z tego wlasnie leku
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 316 / / 0
Mnie z apselanu klepal jak złoto powiedziałbym że nawet lepiej niż z sudafedu. A fala ciepła znaczy, że za dużo benzaldehydu. raz mi taki syf wyszedł, że czuło się jakby wsadzić łeb do pieca.
Możliwe że to kwestia różnicy w tym jak kota robimy, bo z tego co wiem używasz dużo wody, a ja się mieszczę w 5-6ml.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 666 / 2 / 0
885 pisze:
z apsa nie klepie i wychodzi brązowy przynajmniej mi i nie polecam go
To chyba kolego coś źle robisz bo ja właśnie zdecydowałem się na apselan i metkat wyszedł jak marzenie. Wydaje mi się, że ma mniej wypełniaczy niż reszta, a dodatkowo u mnie kosztuje 4,70. Aż się sama magister zdziwiła, że taka tanioszka. Jedyne co mnie przeraża to to, że tyle czasu nic nie "gotowałem", a przepis z głowy nie wyleciał (fakt faktem sporo tego specyfiku się już opiłem, ale jak by nie było nie robiłem kota pewnie ze 2 lata albo i lepiej). Cóż... zapasy porobione- trzeba nadrobić zaległości.
  • 520 / 18 / 0
Kurwa. Ostatnio efedron jakoś nie chce mi wyjść tak jak wychodził mi jeszcze do niedawna. Zawsze robiłem na szybko, bez schłodzonych roztworów, i wychodził dobry, czuć na wejściu było to pierdolnięcie euforyczne. Niestety obecnie wszystkie moje próby kończą się nieprzyjemnym kopem oraz benzaldehydowym struciem. W końcu doszło do tego, że postanowiłem spróbować trochę inaczej przeprowadzić syntezę. Mianowicie 300mg nadmanganianu w kryształkach dodatkowo pokruszonego (wcześniej bez kruszenia) zalewam 2 centami wody po czym chowam do lodówki (wcześniej bez zalewania i bez chłodzenia), idę do apteki po acatar/sudafed, w tym czasie schładza się również przygotowany w pompce ocet 2ml, przegotowana woda i naczynia. Kruszę na jebany pył (jeśli jest to sudafed zmywam najpierw otoczkę), wsypuję do kieliszka, zalewam 4 centami wody i 2 centami octu, filtruję zbierając to co zostało w tym kieliszku... No i wlewam do roztworu nr 1 w którym jest nadmanganian. Intensywnie mieszam, podczas tego schładzam jeszcze dwoma centami zimnej wody - i właśnie w tym momencie wyczuwalne są sfermentowane wiśnie tak jak powinno być, ale nie można jeszcze zaczynać filtracji bo kolor jest jeszcze fioletowy. Mieszam dalej, wraz z przechodzeniem koloru do brązowego coraz bardziej czuć marcepan, nierzadko robi się "ciasto" jeśli przestanę na chwilę mieszać, wtedy jeszcze chłodzę dolewając 1-2 centy, no i zaraz filtruję. Jasna zajebista wszystko ładnie niby tylko że wejście to jebany benzaldehyd, kota w nim mało. Przepis który teraz podałem często lekko modyfikuję w pewnych krokach, i ni chuja nie chce wyjść... Wczoraj zrobiłem dwie paki, w dwóch syntezach (bo w jednej zauważyłem, że ciężko jest uniknąć "ciasta" i wysokiej temperatury), po czym władowałem sobie prawie całość, jakieś 12 z 15 centów. Wyszedłem, bo myślałem że zaraz zemdleję... Co jest do chuja nie tak? Poradźcie coś, tylko nie odsyłajcie do wątków bo zanim się tam znajdzie coś sensownego... Wiecie ocb.
  • 1959 / 62 / 0
To zrób normalny przepis w zamrażarce/lodówce z trzymaniem przez 2h z kwasem po reakcji i tyle.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 666 / 2 / 0
thomer pisze:
KKruszę na jebany pył (jeśli jest to sudafed zmywam najpierw otoczkę), wsypuję do kieliszka, zalewam 4 centami wody i 2 centami octu, filtruję zbierając to co zostało w tym kieliszku... No i wlewam do roztworu nr 1 w którym jest nadmanganian.
Albo nie wspomniałeś o jednym kroku, albo właśnie w tym leży problem. Mianowicie nie widzę żebyś odfiltrował psef od reszty tabletek. Jak dla mnie najlepiej użyć do tego celu spirytusu. Reszta właściwie tak jak u mnie, z tym że manganian rozpuszczam we wrzątku i taki właśnie roztwór dodaję do psef z wodą i octem. I do lodówki na 1h w międzyczasie wstrząsając ze 2 razy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.