bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Anon pisze:Bieluń jest modny bo jest darmowy
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Czytanie tych trip raportów jest lepsze od creepypast, włos się jeży na głowie - dosłownie. Coś się obawiam, że z zaśnięciem dzisiaj będzie cięzko, im dalej w las tym gorzej.
Nie no na serio teraz 1 w nocy, sam w domu a ja mam nieodparte wrażenie, że ktoś mnie obserwuje. Słuch wyostrzony do maksimum i uczucie jakoby lada chwila miałaby wyskoczyć jakaś kreatura z piekła rodem a w najlepszym wypadku włamywacz wbić na chatę. :-D
Dawno mnie nic tak nie wystraszyło, ludzie ponoć po jednym większym "doznaniu" doznają permamentnej psychozy. Jeśli ktoś zna jakieś ciekawe wideła z nagranego samego tripa, badź jakieś relacje z długoterminowych skutków zażycia tego gówna to chętnie bym obejrzał, bo na YT nic nie mogę ciekawego znaleść.
Tak się zastanawiam czy gdyby ktoś sie tym przypadkowo struł czy wysoka dawka benzo przed peakiem mogłaby pomóc przed permamentym uszkodzeniem mózgownicy ? Haluny ponoć występują do 3 dni więc podejrzewam, że ciezko byłoby całokształt przespać ale z tego co wyczytałem to najcięższy jest pierwszy dzień.
Istnie fascynująca substancja, dzieło szatana
Osobiście nigdy nie skusiłbym się na nasiona, ale mam w planach zapalić same liście, które ponoć nie sieją takiego zniszczenia.
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?