Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ide sie nachlac pozdro
10g bez ekstrakcji też jest do przeżycia. Tylko ja bym potem nic już nie jadł, bo właśnie to skończyło się bełtem. Ale ponad 8h po aplikacji.
Pierwsze mdłości najlepiej przeleżeć.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Mam do was pytanie. Nigdy do tej pory nie brałem żadnych kwasów. Zawsze wolałem sobie zapalić (MJ, blendy). Nie chciało mi się eksperymentować z "cięższymi" rzeczami. Ale ostatnio tak się złożyło, że dostałem od SS gratis w postaci 5 tabletek z ekstraktem morning glory. Sam bym tego nie kupił, ale skoro już mam, to pomyślałem, że za jakiś czas (po sesji) wrzuce to na ruszt. Ale mam pytanie: ile wziąć na pierwszy raz? Co by było, gdybym wziął tylko jedną tabletkę "na próbę"? Wiem już, że mam ją brać na w miare pełen żołądek, popijać dużo wody, mieć zaufane towarzystwo itp. Chciałbym jeszcze raz podkreślić, że nigdy nie miałem do czynienia z psychodelikami, a obawiam się, że mam skłonności do tych moralniaków, mindfucków, bad tripów czy jak to tam nazywacie... Waże 75 kg i zastanawiam się, czy wziąć 1 czy 2 tabletki (nie chcę przesadzić na pierwszy raz).
Co polecacie?
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Jeśli nikt nie może przedstawić porównania to OK, przeżyję, ale jeśli nie może mi pomóc, to niech sam nie zaśmieca tego tematu :/
secundo - 2 razy nie wynika, bo jakbyś czytał to byś wiedział że kapsułka ma różną moc w porównaniu z czystymi nasionami. Poszczególne partie często różnią się mocą. Może być tak że po 3 będzie Ci fajnie, a może być tak, że po 5 nie poczujesz nic, ale ja ze swojej strony polecam czytanie ze zrozumieniem bo było już to na forum.
Umiesz liczyć licz na siebie. Albo bądź tak irytujący że ktoś Ci pomoże. Tak jak ja teraz.
– Jak zdołałaś wrócić?
Wiem już, że mam ją brać na w miare pełen żołądek, popijać dużo wody, mieć zaufane towarzystwo itp.
To, że kapsułka ma różną moc w porównaniu z czystymi nasionami to wiem. Przecież właśnie pytam o to, jak różną :D
W końcu mi pomogłeś jednak, można było to napisać od razu. Ale rozumiem, że moralizatorstwo jest pokusą nie do odparcia... Wchodzę na to forum, żeby się czegoś dowiedzieć. Gdybym liczył tylko na siebie, a nie na rady użytkowników, to bym tutaj w ogóle nie zaglądał. :nuts: Na szczeście są tutaj tacy wszystko wiedzący doświadczeni guru zen jak Ty, których trzeba porządnie wkurzyć, żeby się od nich czegoś dowiedzieć. Miło, nie powiem ^^
ja zjadlem wszystkie na raz i lipa 0 efektow
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.